Mijn Autokopen.nl

Oldtimerbeurs Klassieker Drachten 2018

Parkeer je eigen klassieker op de showpaddock

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Mercedes-Benz klassiekers

Voor het derde jaar is het Fries Congrescentrum Drachten het toneel van een oldtimerbeurs. Bezoekers in een classic car ontvangen korting en mogen hun auto tonen op de showpaddock.

Een leuk uitje voor het paasweekend is de Oldtimerbeurs Klassieker Drachten. Deze werd 2 jaar geleden voor het eerst georganiseerd en groeit langzaam uit. Nieuw dit jaar is de showpaddock voor klassieke wagens van bezoekers. Als ook jij met een classic car arriveert ontvang je korting op het entreeticket en mag je jouw wagen aan het publiek tonen op deze paddock. 

In het congrescentrum worden van 31 maart tot en met 2 april drie hallen, twee zalen en twee winkelstraten gevuld met oldtimers en youngtimers: auto's, motorfietsen en brommers. Alle aangeboden exemplaren zijn minimaal 25 jaar oud. Ook als je niets wilt of kunt kopen is het leuk deze verzameling 'gouwe ouwe' te bekijken. 

Op de beurs bieden handelaren ook nieuwe en gebruikte onderdelen aan, evenals miniatuurauto's, jukeboxen en gadgets. Op de oldtimerbeurs worden verder demonstraties gegeven. Autoclubs en restauratiebedrijven presenteren zich. Je kunt er bovendien terecht voor advies. De Veteranen Automobiel Club Roadstar rijdt zelfs een toerrit vanaf de beurs, in hun vooroorlogse auto's. 

Wanneer:
31 maart tot en met 2 april 2018
Openingstijden:
van 10.00 tot 17.00 uur
Plaats:
Fries Congrescentrum Drachten
Oprijlaan 3
9205 BZ Drachten
Nederland
Prijs:
€ 8,00 (of € 6,00 met klassieker). Kinderen tot en met 12 jaar gratis
Meer informatie:
www.klassiekerdrachten.nl/

Nu op voorraad