RaceCarEvent 2018

Showauto's, coureurs, een simulator - en ook racewagens te koop

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Het festivalseizoen op het Classic Park gaat van start met het RaceCarEvent. Werkelijk alles dat te maken heeft met autosport komt tijdens dit evenement aan bod. 

Classic Park, met onder meer een oldtimermuseum, staat op zondag 4 maart geheel in het teken van raceauto's en race-gerelateerde zaken. Diverse autosportteams zijn aanwezig, met hun auto's en coureurs. Zo kun je van dichtbij uitleg krijgen wat er allemaal komt kijken bij het racen. Bovendien loopt er een 'mystery guest' rond met wie je op de foto kunt...

Ouderen onder ons kunnen zich het racen met modelauto's vast nog herinneren, zij én jongere bezoekers kunnen dit tijdens het RaceCarEvent uitproberen. Met aanwijzingen van professionals scoort iedereen ook in de racesimulator. Verder wordt op het Classic Park speciaal voor deze dag een racecircuit aangelegd voor radiografisch bestuurbare auto's. Laat zien wat je kunt!

Aston Martin-autosport

Overige activiteiten

Zoals altijd krijg je met je ticket voor het Classic Park-festival ook toegang tot het Classic Park Museum. De grote zaal staat op deze zondag helemaal in het teken van de autosport, in de breedste zin van het woord. Zo zijn er bijvoorbeeld lifestyleartikelen te koop zoals kleding en accessoires. En er is een heuse Formule 1-auto te zien.

Als jij een raceauto in concoursstaat hebt dan bestaat de mogelijkheid om deze te showen op de Concours d'Élégance Paddock van het Classic Park. Kijk op onderstaande website hoe jij je kunt aanmelden. Een van de andere activiteiten is een fotoshoot van jou met je auto. Leuk is verder dat er tijdens het festival gewoon racewagens te koop zijn. Waar kom je zoiets tegen?

Wanneer:
4 maart 2018
Openingstijden:
van 10.00 tot 17.00 uur
Plaats:
Classic Park
Koppenhoefstraat 14
5283 VK Boxtel
Nederland
Prijs:
€ 8,50 p.p. (kinderen van 5 tot en met 12 jaar € 5,00). Familietickets € 25,00
Meer informatie:
racecarevent.nl/

Nu op voorraad