Mijn Autokopen.nl

4x4 Vakantiebeurs (Land Rover Club Holland)

Alles voor een avontuurlijke vakantie in je 4WD

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Land Rover Discovery

Combineer een vakantie met je hobby en ga op reis in je 4x4. De Land Rover Club Holland organiseert een beurs met alle benodigdheden. Daar kan ook worden gereden.

Ieder jaar is het weer feest op de 4x4 Vakantiebeurs. Vakantie is al leuk maar als je het combineert met rijden in je vierwielaangedreven auto wordt het een reis om nooit te vergeten. Je komt overal, kunt camperen waar je wilt en beleeft leuke avonturen. 

Op de beurs vind je alles wat je voor zo'n vakantie nodig hebt. Dak- en trailertenten, reisaccessoires voor Land Rover-modellen, campingartikelen, outdoorkleding en reisaccessoires. Daarnaast zijn ook de nodige aanbieders van interessante reizen aanwezig. 

Kun je niet wachten tot je vakantie, kijk dan naar de eerste trial die de club tijdens de beurs verrijdt. Bovendien kunnen Land Rover-rijders er, tegen een kleine vergoeding, samen met de LRCH-leden vrij offroad rijden. Aangezien op de beurslocatie Experience Island allerlei leuke activiteiten te doen zijn, hoeft niemand zich deze dag te vervelen. 

Wanneer:
18 maart 2018
Openingstijden:
van 10.00 tot 16.00 uur
Plaats:
Experience Island
Baan achter de Plakken 1
5175 NP Loon op Zand
Nederland
Meer informatie:
www.lrch.nl/

Nu op voorraad