Mijn Autokopen.nl

Paas 10-daagse bij Ardea Auto

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Ardea Auto

Van donderdag 22 maart tot en met tweede paasdag organiseert Ford-dealer Ardea Auto een spectaculaire paasshow. Op tweede paasdag gaan de deuren van vijftien showrooms open.

Tijdens de Paas 10-daagse van Ardea Auto kan het voordeel op een nieuwe Ford flink oplopen. Op nieuwe Ford-modellen uit de Ardea-voorraad wordt een aantrekkelijke paaskorting geboden. Op de Ka+ is dat al 1.824 euro en het loopt rap op… Op de Fiesta maximaal 2.140 euro en de EcoSport Titanium is met 3.060 euro paasvoordeel uitgerust. Op de Kuga in de sportieve ST-Line uitvoering krijg je zelfs 4.895 euro korting. Wie nog meer voordeel zoekt, kan het nog vinden ook… Op de C-Max Titanium is de paaskorting 4.700 euro en op de B-Max 5.190 euro. Het hoogste paasvoordeel geldt voor de sportieve en royaal uitgeruste Focus ST-Line Wagon. Hierop is maar liefst 5.291 euro paaskorting van toepassing!

De aantrekkelijk geprijsde modellen zijn ook van een zeer aantrekkelijk privé lease-tarief voorzien. De verkoopadviseurs van Ardea Auto rekenen het graag voor je uit. Zij doen geïnteresseerden tijdens de Paas 10-daagse een extra hoog inruilbod.

Wanneer:
22 maart tot en met 2 april 2018
Plaats:
Ardea Auto
Meer informatie:
www.ardeaauto.nl
Tags: ford paasshow