Vrij rijden Hemelvaart op het TT-Circuit Assen

Track time vanaf 30 euro

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Ford Focus RS

Ook in het noordoosten van het land kun je betaalbaar met je eigen auto op het circuit rijden. De Rensportschool Zandvoort is namelijk ook actief op het TT Circuit in Assen.

Net als op het thuiscircuit organiseert de Rensportschool Zandvoort (RSZ) track days op het TT Circuit in Assen. En evenals in Zandvoort kan dat hier tegen een betaalbare prijs: je mag 20 minuten vrij rijden voor 30 euro. 

Iedereen kan meedoen, van beginner tot professionele coureur. Er is geen racelicentie nodig. Natuurlijk moet er wel aan de nodige eisen worden voldaan; zie onderstaande website voor de veiligheidseisen en het reglement. In de Toerklasse kun je meedoen met straatauto's. Dat hoeven geen sportauto's te zijn, ook bijvoorbeeld SUV's, cabrio's en getunede auto's zijn welkom. Wedstrijdauto's met rolkooi rijden in de Sport- of Supersportklasse. 

Instructeurs van de RSZ zijn beschikbaar om zonodig je rijvaardigheden te verbeteren. Voor slechts 10 euro rijdt een instructeur met je mee en adviseert deze hoe je de ideale lijn rijdt, hoe je de auto rustig onder controle houdt en andere zaken die van belang zijn bij circuitrijden. Op donderdag 10 mei (Hemelvaartsdag) is er weer een trackday in Assen.

Wanneer:
10 mei 2018
Openingstijden:
van 11.00 tot 17.00 uur
Plaats:
TT Circuit
De Haar 9
9405 TE Assen
Nederland
Prijs:
€ 30,00 voor 20 minuten
Meer informatie:
www.vrijrijden.nl/