Mijn Autokopen.nl

Strada 2018

Supercars die toerrit rijden gratis te bekijken

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Lamborghini Aventador S

Strada is niet alleen een leuke kaartleesrit voor rijders van supercars. Ook het publiek kan meegenieten, wanneer het de supersportwagens gratis komt bekijken.

Op de zondag van het Hemelvaartsweekend organiseert Roadunity het evenement Strada 2018. Circa honderd eigenaren van supersportauto's en supercars kunnen een kaartleesrit rijden. Die voert vanuit Twente over bochtige 'rijdersweggetjes' naar Landgoed Groot Kievitsdal in de prachtige omgeving van Baarn. 

Ook voor andere supercarfans is het feest. Want overal waar de auto's stoppen kunnen deze gratis bezichtigd worden en eventueel gefotografeerd. Er worden modellen verwacht van de bekende merken Lamborghini, McLaren en Ferrari en verder dikke auto's zoals die van BMW M. 

Om 9.30 uur verzamelen deelnemers zich bij Het Wapen van Beckum bij Hengelo. Na een welkomstdrankje, snack en briefing kunnen vanaf 11 uur de motoren gestart worden. Het eerste deel van de route gaat richting Nationaal Park Sallandse Heuvelrug. In Hellendoorn wacht de deelnemers (rond de klok van 13 uur) een lunchbuffet. Het routebook dirigeert hen in deel 2 van de rit naar het landgoed in Baarn, waar de supercars vanaf 16 uur worden verwacht. Daar kunnen de rijders gezamenlijk nog wat drinken en eten, om de dag in stijl af te sluiten. 

Wanneer:
13 mei 2018
Openingstijden:
van 9.30 uur tot 16.00 uur
Plaats:
start: feestlocatie Het Wapen van Beckum
Beckumerkerkweg 20
7554 PV Beckum (Ov.)
Nederland
Prijs:
€ 78,65 per persoon. Toeschouwers gratis
Meer informatie:
roadunity.com/strada-2018/

Nu op voorraad

Tags: puzzelrit