Mijn Autokopen.nl

Oldtimer Voorjaarsdag 2018 (VOV)

Gratis kijken naar klassiekers en meedoen met de rit

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

VOV Oldtimerdag

De VOV Oldtimer Voorjaarsdag is een gratis uitje voor iedereen: deelnemers en publiek. Eigenaren van een klassieker kunnen ook een puzzelrit rijden.

De Voorschotense Oldtimer Vereniging (VOV) heeft zondag 6 mei op de kalender aangekruist als datum voor de jaarlijkse Oldtimer Voorjaarsdag. Die vindt plaats aan het Valkenburgse Meer in Zuid-Holland, op het grote parkeerterrein naast het museum van de Stoomtrein Katwijk Leiden. De dag bestaat uit een oldtimershow en een puzzelrit. Deelname is gratis, zowel voor publiek als rijders van een klassieker.

Oldtimershow en puzzelrit

Aan de show doen niet alleen de VOV-leden mee, alle eigenaren van klassieke voertuigen van minimaal 20 jaar oud zijn welkom. Het maakt niet uit wat je rijdt: een oldtimer of youngtimer auto, truck, tractor, motorfiets of brommer, zelfs stoommachines en klassieke modelboten zijn welkom. 

Deelname met een klassiek voertuig is zonder enige verplichtingen. Je kunt komen en gaan wanneer je wilt. En heb je nog onderdelen of andere spullen voor oldtimers liggen, neem deze dan mee en biedt ze aan tijdens de kofferbak- en ruilmarkt. 

Voor 3 euro is het programmaboekje te koop. Daarin opgenomen is een mooie puzzelrit door de omgeving. Je kunt er punten mee scoren; de drie teams met het hoogste aantal punten gaan naar huis met leuke prijzen.

Aanmelding vooraf is niet noodzakelijk. Met deze ingrediënten heeft de VOV Oldtimer Voorjaarsdag alles in zich om een leuk familie-uitje te zijn, ook als het last-minute is.

Wanneer:
6 mei 2018
Openingstijden:
van 11.00 tot 16.00 uur
Plaats:
parkeerterrein bij museum Stoomtrein Katwijk Leiden
J. Pellenbargweg 1
2235 SP Valkenburg (Z.H.)
Nederland
Prijs:
gratis
Meer informatie:
www.vovnieuws.nl/

Nu op voorraad