Mijn Autokopen.nl

Dutch JeepCamp 2018

Terreinrijden en toeren tijdens een kampeerweekend

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Tijdens het pinkersterweekende organiseert de JeepClub Nederland (JCN) een JeepCamp op het Drentse recreatieterrein Sportlandgoed. Ook het Funpark Meppen kan worden bezocht. Het event draait vooral om vrij rijden, of dat nu een toerrit is of terreinrijden.

Daar omheen zijn leuke activiteiten gepland die van het JeepCamp een leuk familiefeest maken. Het evenement is ook toegankelijk voor niet-leden. 

Het programma

De vrijdag staat in het teken van de aankomst van de deelnemers. Een uur voor middernacht gaan zij het terrein van Sportlandgoed verkennen in een nachtrit. Wat een leuke start!

Op zaterdag en zondag overdag kunnen de Jeepers kiezen tussen toerrijden of offroaden. Er zijn circa vijf verschillende tochten door de mooie omgeving van Drenthe beschikbaar, kies maar uit wat je leuk lijkt. Het terreinrijden kan ofwel op het terrein van Sportlandgoed plaatsvinden ofwel in het Funpark Meppen, net over de grens. In het laatste geval wordt het voor de club bekende bosterrein uitgebreid met een zandgebied. Mogelijk zet de JCN er proeven uit. 

Jeep nachtrit

Jongeren hoeven zich evenmin te vervelen, dankzij de Kinder Meerkamp. De zaterdagavond wordt door allen doorgebracht op het strand. Daar mogen de Jeeps mooi staan te zijn tijdens het concours d'élégance. Het thema is 'avontuur', hoe avontuurlijker de Jeep versierd is des te leuker. Aansluitend vindt een feestavond plaats.

Aan het begin van de zondagavond organiseert de JCN diverse spelletjes en andere leuke activiteiten. Wil je vóór vertrek op maandag nog offroaden dan kan dat op Sportlandgoed. Dat is een mooie afsluiting van een topweekend met Jeep-liefhebbers. 

Deelname

Leden van de JCN kunnen zich al langer inschrijven, nu is dit ook mogelijk voor niet-leden. Je kunt natuurlijk ook lid van de club worden. Er is plek voor een beperkt aantal deelnemers én er is een uiterste inschrijfdatum, wacht dus niet te lang. Inschrijven kan via ondergenoemde website. Daar vind je ook de eisen die aan je auto worden gesteld. 

Wanneer:
18 tot en met 21 mei 2018
Openingstijden:
van vrijdag 11.00 uur tot maandag 13.00 uur
Plaats:
Sportlandgoed
Verlengde van Echtenskanaal Noordzijde 2
7894 EA Zwartemeer
Nederland
Prijs:
€ 270,00 (of € 195,00 voor leden JCN) per Jeep, plus € 40,00 per extra inzittende
Meer informatie:
www.jeepclub.nl/

Nu op voorraad