Mijn Autokopen.nl

DF @ Zandvoort

Vrij rijden op het circuit

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Toyota GT86

Nog dit jaar organiseert Driving Fun trackdays. Lekker bezig zijn op het circuit in je eigen auto. 

Je wilt meer halen uit je auto dan alleen het reguliere weggebruik voor het standaardvervoer. Driving Fun maakt het mogelijk om op een veilige manier op het circuit te rijden. Waan je een coureur voor een dag, of een halve. En waar kan dat beter dan op Neerlands bekendste autocircuit, het Circuit Park Zandvoort. 

Zowel beginners met straatauto's als gevorderden in aangepaste wagens zijn welkom op de DF Trackdays. Dat betekent dat er niet wordt geracet. Natuurlijk wordt er wel flink doorgereden en mooi bochtenwerk afgeleverd. Zie op onderstaande website voor de eisen waaraan je auto moet voldoen bij deelname. 

Iemand meenemen of je auto delen is geen probleem, het kost slechts 20 euro per persoon extra. Naar keuze kun je zelf een hele of halve dag rijden. Om je vooraf in te schrijven: zie onderstaande website. In 2018 kun je nog terecht op zaterdag 1 december en zondag 23 december. 

Wanneer:
1 tot en met 23 december 2018
Openingstijden:
van 8.00 tot 17.00 uur
Plaats:
Circuit Park Zandvoort
Burg. van Alphenstraat 108
2041 KP Zandvoort
Nederland
Prijs:
€ 460,00 voor de hele dag, € 230,00 voor alleen de ochtend, of 330,00 voor alleen de middag. Leden ontvangen korting. De eenmalige lidmaatschapskaart kost € 40,00.
Meer informatie:
www.dftrackdays.nl/circuit/

Nu op voorraad