Mijn Autokopen.nl

BMW Wintertraining

Controle over je BMW tijdens gladde omstandigheden

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

BMW Driving Experience

De BMW Wintertraining leert je zonder kleerscheuren de winter door te komen. De instructeurs van BMW Driving Experience laten je ervaren en oefenen onder gladde omstandigheden. 

Als het winter is wil je evengoed veilig thuiskomen. Je zit er ook niet te wachten dat je BMW in de kreukels ligt. Een deel van de veiligheid zit 'em in de techniek, maar een ander deel in rijvaardigheid. Dat deel kun je leren. BMW biedt hiervoor de Wintertraining aan. Tussen 21 november en 31 december 2018 is deze dagelijks - met uitzondering van 7, 11 en 12 december - te volgen. Het neemt slechts een ochtend of middag in beslag. 

De rijtraining start met een korte theoriesessie. Naast standaardkennis over de juiste zithouding en stuurtechnieken wordt tijdens de Wintertraining stilgestaan bij risicoherkenning en het verschil tussen zomer- en winterbanden. 

Dat laatste onderwerp keert terug in de praktijktraining. Ervaar zelf hoe groot het verschil tussen deze banden is bij een remactie, en wat de overige voordelen van winterbanden zijn bij lage temperaturen. Een leuke manier om hier achter te komen is de race op de spekgladde cirkel. Je krijgt uitleg hoe je de BMW daarbij onder controle kunt houden. En dan ga je! Ook leerzaam is de uitwijkmanoeuvre waarbij het remsysteem met ABS maximaal belast wordt. 

De BMW Wintertraining is een leuk als dagje uit, maar vooral nuttig voor de toekomst. Je hebt er jaren profijt van. Tijdelijk boek je met korting, van 119 voor 99 euro per persoon (via ondergenoemde website). 

Wanneer:
21 november tot en met 31 december 2018
Openingstijden:
naar wens 's ochtends of 's middags
Plaats:
BMW Driving Experience Slotemakers
Rob Slotemakerstraat 1
2041 KN Zandvoort
Nederland
Prijs:
€ 99,00 per persoon (inclusief lunch)
Meer informatie:
www.bmwdrivingexperience.nl/

Nu op voorraad

Tags: bmw rijtraining