Mijn Autokopen.nl

Auto Moto d'Italia 2018

Nieuwe locatie in sferen Italiaanse lifestyle

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

3 jaar hebben we er op moeten wachten, eindelijk is Auto Moto d'Italia terug. Op een nieuwe locatie vind je de fraaiste Italiaanse auto's, oldtimers, supercars en motoren - maar ook lifestyleproducten.

De naam Auto Moto d'Italia dekt de lading niet helemaal. Natuurlijk, vier- en tweewielers spelen de hoofdrol op dit evenement, maar de beurslocatie - voor het eerst is voor de Expo Haarlemmermeer gekozen - ademt Italië in alle activiteiten. Er wordt muziek ten gehore gebracht uit het 'land van de laars'. En er zijn natuurlijk Italiaanse hapjes en drankjes, maar ook designkleding , kunst en een lifestyle-assortiment. 

Autoprogramma

Het mooiste mag dan te zien zijn ín de Expo-hallen, op het buitenterrein begint het feestje al. Bezoekers mogen - met een showautoticket, waarvan er duizend gratis worden weggegeven - hun Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Autobianchi, Iveco of Abarth op de showpaddocks tonen. Ook als het gaat om een supercar, oldtimer of tweewieler kunnen eigenaren er terecht. 

Lamborghini Miura

Er worden meer dan duizend Italiaanse auto's verwacht. Op een gereserveerd terrein kunnen clubs - onder meer de Lamborghini Club Nederland - de auto's van hun leden showen. De meest exclusieve wagens worden in de spotlights gezet. Bijzondere auto's kunnen tevens meedingen naar prijzen in het Concorso d'Eleganza.  

Hetzelfde geldt voor de exclusieve en klassieke modellen van Ferrari, Lamborghini en Maserati die indoor tentoongesteld worden. Wellicht staat er een Pagani tussen, een De Tomaso of een speciale Fiat of Alfa getekend door een van de vele Italiaanse designhuizen. Sommige auto's op de beurs zijn zelfs te koop. Tijdens de 2018-editie zullen standhouders niet alleen het allernieuwste presenteren, maar ook het meest zeldzame op Italiaans autogebied. Voor je bolide zijn onderdelen, accessoires en poetsmiddelen te koop. Buon divertimento! 

Wanneer:
21 oktober 2018
Openingstijden:
van 10.00 tot 17.00 uur
Plaats:
Expo Haarlemmermeer
Stelling 1
2141 SB Vijfhuizen
Nederland
Prijs:
€ 15,00 (kinderen van 6 tot en met 14 jaar € 5,00). Gratis met 402 Card. Exclusief eventueel showautoticket.
Meer informatie:
www.automotoditalia.nl/

Nu op voorraad

Meer Lamborghini 4 tweedehands auto's