Mijn Autokopen.nl

Hamburg Motor Classics 2018

Aanwezigheid Britse bouwers luxe auto's

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Jaguar XJ

De tweede editie van de oldtimerbeurs Hamburg Motor Classics is groter dan de vorige. Dit keer zijn ook buitenlandse merken aanwezig, in het bijzonder bouwers van Britse luxemerken.

Vorig jaar vond in het tentoonstellings- en congrescentrum van Hamburg voor het eerst de oldtimerbeurs Hamburg Motor Classics plaats, dit jaar pakt de organisatie al groter uit. Er zijn internationale handelaren - inclusief producenten van Britse luxeauto's - en specialisten op terreinen als het taxeren, restaureren, onderhouden en verzekeren van klassieke auto's. 

De tentoongestelde wagens beslaan grofweg de automobielgeschiedenis van de cabriolets uit de jaren '30 van de twintigste eeuw tot aan de supercars uit de jaren '80. Naast de pareltjes onder de vintage cars worden op de beurs zaken aangeboden als onderdelen, accessoires, financiële producten, literatuur, retro modelautootjes en autokunst. Klassieke motorfietsen worden eveneens geëxposeerd en te koop aangeboden. 

Op zaterdag wordt de Adac Hamburg Motor Classics Rallye verreden; de auto's van deelnemers zijn op gezette tijden voor het publiek te bezichtigen. Datzelfde geldt voor de klassiekers van bezoekers op de oldtimerparking. Tot slot is het leuk om te weten dat de beurs kan worden bezocht met een combinatieticket, dit geeft tevens toegang tot het Hamburgse Automuseum Prototyp. Viel Spass!

Wanneer:
19 tot en met 21 oktober 2018
Openingstijden:
vrijdag van 12:00 tot 20:00 uur, zaterdag en zondag van 10:00 tot 18:00 uur
Plaats:
Hamburg Messe und Congress
Messeplatz 1
D-20357 Hamburg
Duitsland
Prijs:
€ 16,00 per dag of € 28,50 voor 3 dagen (diverse kortingen mogelijk)
Meer informatie:
www.hamburg-motor-classics.de/

Nu op voorraad

Tags: oldtimers