Mijn Autokopen.nl

De 5 uur van Assen

Afsluitende endurance race van het ACNN-seizoen

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

BMW M motorsport

De Autosport Competitie Noord Nederland sluit het 2018-seizoen af met de endurance race De 5 uur van Assen. Er verschijnen verschillende klassen toerwagens aan de start.

De betaalbare autoraces van de ACNN (Autosport Competitie Noord Nederland) zijn natuurlijk geweldig om aan mee te kunnen doen, maar ook toeschouwers kunnen zich er goed mee vermaken. Zoals op zondag 28 oktober, wanneer op het TT Circuit als afsluiting van het 2018-seizoen de 5 uur van Assen verreden wordt. 

Voor deze endurance race staan vijf divisies geprogrammeerd, ingedeeld naar het aantal cc (tot maximaal 4 liter) de motorinhoud telt. Er zijn zes raceklassen actief in de ACNN, uitgezonderd de Avenger Cup allemaal toerwagens. 

In de Ooperon BMW Cup rijden de 'E36' 325i-modellen met een standaard motor. De auto's in Zilhouette Cup zijn gebaseerd op de Z-modellen van het Beierse merk. De Peugeot 206 GTI Cup is vanzelfsprekend beperkt tot slechts één model, in de PTC Cup neemt de Peugeot 107 het op tegen de technisch gelijke Toyota Aygo en Citroën C1. De meest uiteenlopende toerwagens zie je strijden in de Drents Touringcar Championship.

Wanneer:
28 oktober 2018
Plaats:
TT Circuit
De Haar 9
9405 TE Assen
Nederland
Meer informatie:
www.acnn.nl/

Nu op voorraad

Tags: bmw citroën peugeot toyota tt circuit