Mijn Autokopen.nl

Super Car Sunday 2018 Zandvoort

Honderden exclusieve hypercars (in actie) te zien

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Op één dag honderden bijzondere supercars, performancekanonnen en hypercars zien? Dat kan natuurlijk alleen op Super Car Sunday. 

Nadat het festival Super Car Sunday eerder dit jaar het TT Circuit bezocht is nu het Circuit Park Zandvoort aan de beurt. Op 30 september vind je er talloze modellen van McLaren, Ferrari, Porsche, Lamborghini en andere supercarmerken, als showcars op de paddocks en op het circuit in actie.

Heb je zelf een bijzondere supercar, dan kun je deze aanmelden voor een plek op de paddocks of voor een van de toegankelijke activiteiten. Op ondergenoemde website vind je alle informatie over voorwaarden tot deelname en eventuele extra kosten. 

Programma

Beschik je niet over een supercar dan is het toch mogelijk de sensatie van het rijden erin te beleven. Boek hiervoor een kort ritje in een Ferrari F430 op de openbare weg. Met eigen bolide kun je tracktime reserveren, om vrij op het circuit te rijden. Toeschouwers genieten van de Hotlap Sessions - showcars die over het circuit denderen - en de spektaculaire actie in de Supercar Streetlegal Dragraces.

Ferrari Testarossa

De Supercar Paddock staat bomvol met de fraaiste, krachtigste en meest bijzondere hypercars. De Autogespot online community krijgt een eigen showterrein voor exotische supercars en dan is er ook nog een paddock voor supercars uit de jaren '70 en '80 van de vorige eeuw. Heus, een Ferrari Testarossa is nog altijd de moeite van het bekijken waard.

Naast de gewone tickets is een beperkt aantal vip-tickets beschikbaar. Deze kaartjes bieden, behalve entree tot het event, toegang tot de pitlane en de supercar paddock. Tevens worden de vip's voorzien van catering, met onder meer een barbecue lunch.

Wanneer:
30 september 2018
Openingstijden:
van 9.00 tot 18.00 uur
Plaats:
Circuit Park Zandvoort
Burg. van Alphenstraat 108
2041 KP Zandvoort
Nederland
Prijs:
€ 25,00 (kinderen 6 tot en met 12 jaar € 10,00)
Meer informatie:
www.supercarsunday.nl/

Nu op voorraad