Mijn Autokopen.nl

For Old Time(r)s Sake

Toertocht Lions Putten voor bijzondere auto's

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Nissan GT-R

For Old Time(r)s Sake is een toertocht voor klassieke, open en andere bijzondere auto's. Het is tevens een inzamelingsactie voor twee goede doelen. Twee vliegen waarmee in een klap meerdere mensen gelukkig worden gemaakt.

De Lions Club Putten organiseert voor de derde keer een toertocht, For Old Time(r)s Sake. Behalve voor oldtimers staat deelname open voor cabriolets, zeldzame modellen en andere speciale - ook nieuwe - auto's. 

De 200 kilometer lange tocht voert door prachtige omgevingen. Vanaf de start in Putten gaat het dwars door De Veluwe naar Epe, noordwaards richting Kampen langs de oevers van De IJssel, via Urk en Dronten door Flevoland en over de omringende meren, terug naar Putten. Er wordt gereden over binnenwegen. 

De dag is geheel verzorgd. Een welkomstborrel, lunch onderweg, pitstops en een afsluitend diner, het allemaal in de prijs begrepen. Eventuele extra meerijders betalen alleen voor deze catering. En als je denkt dat alleen jullie plezier beleven aan de dag, dan heb je het mis: de financiële opbrengst gaat naar twee goede doelen. Dat zijn twee vliegen in een klap.

Inschrijven kan tot 15 september op onderstaande website.

Wanneer:
22 september 2018
Openingstijden:
vanaf 10.00 uur
Plaats:
Putten
Nederland
Prijs:
€ 250,00 per equipe van twee personen inclusief catering
Meer informatie:
www.lionsputten.nl/

Nu op voorraad

Tags: oldtimers