Mijn Autokopen.nl

Alles Polo Treffen

Grootste Volkswagen Polo Show & Shine Contest in Europa

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Volkswagen Polo

Europa's grootste Volkswagen Polo-meeting luistert naar de naam Alles Polo. Je moet er even de grens voor oversteken maar het loont de moeite. 

Jazeker, ook in Nederland worden evenementen georganiseerd voor Volkswagen Polo-rijders. Maar de grootste meeting van Europa, Alles Polo Treffen, vindt plaats in Duitsland. In het plaatsje Melle om precies te zijn, tussen Osnabrück en Bielefeld. Je moet er even voor rijden maar het loont de moeite.

Want behalve heel veel Polo-enthousiastelingen is er de Show & Shine Contest die alles overtreft. Het reguliere concours - waarvoor kandidaat deelnemers zich vooraf via onderstaande website in kunnen schrijven - biedt al tien categorieën: de verschillende Polo-generaties, speciale uitvoeringen als de Derby en de Girlie Car.

Daar komen nog eens negen speciale prijzen bij voor onder meer Best of Interieur, Best of Motorruim, 'Einfach Anders', het oudste voertuig, de Polo die de meeste kilometers heeft afgelegd, een clubprijs en natuurlijk de Best of Show. Voor deze categorieën worden kandidaten ter plekke uitgenodigd. Vooraf stelt de organistie ook al een vip-area samen met twintig bijzondere Polo's binnen het thema 'Black & White'.

Hoe leuk is ook de aanvullende verkiezing voor kinderauto's, van speelgoedauto tot elektrische kids car. Ander kindervermaak en catering dragen eraan bij dat het Alles Polo Treffen ook geschikt is als gezinsuitje. En maak je er een weekendje weg van, dan kun je ook de avond tevoren de pre-meeting bijwonen in Hotel-restaurant Hubertus in Melle. "Viel spass!"

Wanneer:
30 september 2018
Openingstijden:
van 11.00 tot 16.30 uur
Plaats:
bouwmarkt Hagebaumarkt
Industriestrasse 1
D-49324 Melle
Duitsland
Prijs:
€ 10,00 voor auto plus bestuurder (exclusief Show & Shine-ticket à € 5,00). Inzittenden en bezoekers € 2,00 p.p.
Meer informatie:
www.polobladers.com

Nu op voorraad

Tags: volkswagen polo tuning