Mijn Autokopen.nl

Jeep Starters Dag 2018

Ook voor gevorderden die een stapje hoger willen

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Jeep offroaden

Tijdens de Jeep Starters Dag leer je wat je offroad allemaal kunt doen met je auto. Ook enigszins ervaren rijders kunnen komen, om weer een stapje verder te zetten.

Heb je een Jeep maar weet je niet hoe je deze optimaal in het terrein kunt gebruiken, dan is de Jeep Starters Dag wat voor jou. Onder begeleiding van de club marshalls leer je de fijne kneepjes van het vierwielaangedreven rijden. Zowel theorie als praktijk komen aan bod. De dag is ook geschikt voor Jeep-rijders die al het een en ander weten maar klaar zijn voor de volgende stap in hun leercurve.

De dag begint met een korte briefing. Ook in het terrein krijg je uitleg van de marshalls. Een van de groepen zal in de ochtend een offroad toerrit verrijden volgens het bolletje-pijl kaartleessysteem, de andere groep voert terreinproeven uit. In de middag wordt gewisseld. 

Beginners kunnen deelnemen aan de eenvoudige 'blauwe' proeven, iets uitdagender zijn de 'rode' proeven. Voor tweewielaangedreven Jeep-modellen worden 'groene' proeven uitgezet. Enigszins ervaren rijders kunnen zelfs hun start maken met de zware, 'zwarte' offroadproeven. Hiervoor is de locatie Sportlandgoed recent uitgebreid met een heus 4x4-terrein. Dat bestaat uit zand, bos, water en modder. 

Wanneer:
30 september 2018
Openingstijden:
van 9.30 tot 17.00 uur
Plaats:
recreatiepark Sportlandgoed
Verlengde van Echtenskanaal Noordzijde 2
7894 EA Zwartemeer
Nederland
Prijs:
€ 50,00 (JCN-ledern € 25,00)
Meer informatie:
www.jeepclub.nl/

Nu op voorraad