Jeep Experience Tour

Nieuwe Wrangler, Cherokee en Renegade uit te proberen

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Elke Jeep heeft twee kanten. Een capabele waar het aankomt op terreinvaardigheden, en een stedelijke met vlotte rijeigenschappen en uiterlijk. Jeep wil dit dubbele gezicht demonstreren voor de nieuwste modellen. Daarom doet het zes Europese hoofdsteden, waaronder Brussel, aan met de Jeep Experience Tour.

Zoals de naam van het evenement al aangeeft kun je als bezoeker de nieuwe generatie Wrangler, de vernieuwde Cherokee en de Renegade met nieuwe motoren zelf uitproberen. Jeep zorgt voor activiteiten en uitdagingen waarmee je de SUV's in de praktijk kunt ervaren. Ook komen rijvaardigheden aan bod die jij je misschien niet eens bewust bent. 

Bij de nieuwe Wrangler ligt de nadruk op z'n onverslaanbare offroadkwaliteiten, maar kun je ook het comfort beleven. Bij de middelgrote Jeep Cherokee, onlangs vernieuwd, zullen de eigenschappen voor stad én land centraal staan. De nieuwe motoren in de Renegade demonstreren dat de eigenzinnige compacte SUV nog meer prestaties kan bieden terwijl 'ie zuiniger kan rijden. 

De Jeep Experience Tour doet de volgende steden aan: Wenen (20 tot 22 september), Berlijn (4 tot 6 oktober), Parijs (19 tot 21 oktober), Londen (2 tot 4 november), Brussel (16 tot 18 november) en Madrid (30 november tot 2 december). 

Wanneer:
20 september tot en met 2 december 2018
Prijs:
gratis
Meer informatie:
www.jeep.nl/

Nu op voorraad