Mijn Autokopen.nl

Volop voordeel bij Autobedrijf Deinum tijdens Pasen

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Autobedrijf Deinum is tweede paasdag geopend

Autobedrijf Deinum is de oudste, Europese Hyundai-dealer. Het bedrijf wil dit dan ook groots vieren tijdens de paasshow.

Al meer dan 50 jaar is Autobedrijf Deinum een partner in mobiliteit. Het bedrijf heeft een ongekende expertise in huis en is nog steeds een echt familiebedrijf waar het draait om het allerbelangrijkste aspect: de klant.

Je kunt tijdens Pasen bij Autobedrijf Deinum volop profiteren van aanbiedingen bij  Hyundai, Mitsubishi en Suzuki. 

Hyundai Lente Bonus

Vier de lente bij Hyundai en profiteer van kortingen tot 2.000 euro. Deze maand ontvang je de Lente Bonus op een nieuwe Hyundai. Heb je een auto in te ruilen? Autobedrijf Deinum doet graag een scherp inruilaanbod. 

Je kunt ook gebruik maken van de 50/50-deal. Je betaalt 50 procent van de aankoopwaarde nu en de andere helft betaal gespreid over 36 maanden, met slechts 1,99 procent rente. Als dat niet onweerstaanbaar is?

Genoeg redenen om voor Private Lease te kiezen

Met Hyundai Private Lease kun je heel eenvoudig als particulier een nieuwe Hyundai, Suzuki of Mitsubishi leasen, voor een aantrekkelijk vast bedrag per maand en zonder investering vooraf. Met private lease wordt alles tot in de puntjes geregeld, zonder verborgen kosten. Je rijdt bijvoorbeeld al een Hyundai i10 vanaf 198 euro per maand.

Volop voorraadvoordeel 

Autobedrijf Deinum heeft weer enkele voorraadmodellen weten te bemachtigen, waarbij het voordeel kan oplopen tot 4.000 euro. Dit betreft de modellen Hyundai i10, i20, i30, Kona en Tucson.

Daarnaast krijg je tijdens de paasdagen een accessoirecheque van 500 euro. Vraag naar de voorwaarden.

Gratis accessoires bij Suzuki

Tijdens de paasshow heeft Autobedrijf Deinum een zeer aantrekkelijk aanbod op alle Suzuki-modellen: een gratis accessoirepakket ter waarde van 750 euro. 

Mitsubishi-voordeel

Autobedrijf Deinum heeft uiteraard ook aantrekkelijke aanbiedingen op alle Mitsubishi-modellen. De inruilvoordeel bedraagt 1.000 euro op een Mitsubishi Space Star. Bij een Mitsubishi ASX kan dit voordeel oplopen tot maar liefst 2.000 euro en op een Mitsubishi Eclipse Cross tot maar liefst 4.000 euro. Vraag naar de voorwaarden van deze actie. 

Occasions

Autobedrijf Deinum heeft naast nieuwe modellen ook meer dan honderd jonge occasions. Dit aanbod voorziet in de wensen van jong en oud. Denk hierbij aan auto’s met een hoge instap of bijvoorbeeld auto’s met automatische versnellingsbak. Het complete aanbod kun je ook terugvinden op de website van Autobedrijf Deinum.

Wanneer:
22 april 2019
Openingstijden:
10.00 - 17.00 uur
Plaats:
Autobedrijf Deinum BV
De Sondert 5
5928 RV Venlo
Meer informatie:
www.deinumvenlo.nl/
Tags: hyundai mitsubishi suzuki paasshow