Mijn Autokopen.nl

Subaru Ice Drive Experience

Ontdek Subaru's techniek tijdens een vakantie om nooit te vergeten

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Subaru Outback

De Subaru Ice Drive Experience is allereerst een vakantie in Zweeds Lapland om nooit te vergeten. Daarnaast is het een meerdaagse rijvaardigheidstraining waarbij je spelenderwijs vertrouwd raakt met de techniek van Subaru.

Niet iedereen zal het kunnen betalen, maar als je eens iets speciaals wilt dan is er de Subaru Ice Drive Experience. Deze wordt begin 2019 twee keer georganiseerd, eerst een midweek van 28 januari tot en met 1 februari, dan nog een van 25 februari tot en met 1 maart. Per vliegtuig arriveer je in Zweeds Lapland, waar de Subaru-modellen gereedstaan waarmee jij en andere deelnemers naar het hotel rijden, aan het meer Arvidsjaursjön. 

In deze prachtige omgeving ligt een ijscircuit waarop jullie je Subaru's onder winterse omstandigheden kunnen uitproberen. Beleef spelenderwijs wat Symmetrical All-Wheel Drive doet voor de veiligheid, en hoe leuk het is om hiermee aan de gang te gaan. De aanwezige instructeurs leren je op de 2 km lange ijsbaan allerlei bochten te nemen. Op de 'oval' mag je oefenen met over- en onderstuur en de elandproef staat eveneens op het programma. 

Op woensdag laat je de auto staan en reis je in de ochtend op een sneeuwscooter. De sneeuwsafari wordt na de middag voortgezet met een huskyrit. Dan volgt een dag waarbij je kennismaakt met de veiligheidssnufjes van de Subaru-modellen, samengevoegd in het EyeSight-systeem. Dit gebeurt tijdens een prachtige toerrit, waarbij het ijshotel of een rendierenfarm wordt aangedaan. Op de dag van vertrek worden de eerst nog rijvaardigheidstechnieken geoefend op het ijscircuit. Wat een belevenis, zo leuk kan autorijden zijn!

Wanneer:
28 januari tot en met 1 maart 2019
Plaats:
Arvidsjaur
Zweden
Prijs:
€ 2.950,00 per persoon all-inclusive (op basis tweepersoonskamer). Vóór 1 december boeken € 150,00 korting.
Meer informatie:
www.subaru.nl/

Nu op voorraad