Evenementen Ferrari

 1. Subaru Testdagen

  Een proefrit op maat, zelfs offroad of met een caravan

  Evenement

  Natuurlijk spelen geld en emotie een grote rol bij de aanschaf van een auto. Maar met een proefrit op maat kun je tot een betere keuze komen. De Subaru-dealers bieden deze aan tijdens de Subaru Testdagen in de maanden juli en augustus.

  Lees meer
 2. Silver Arrows: Mercedes-Benz Racing Cars of the 1950s

  Vervolgexpo succesvolle racewagens in Louwman Museum

  Evenement

  Alweer 6 jaar geleden was in het Louwman Museum een tentoonstelling te zien over de Mercedes-Benz-sportwagens uit de jaren '30 van de vorige eeuw. Nu komt het museum met het vervolg, een expositie over de 'Silver Arrows' uit de jaren '50.

  Lees meer
 3. (Advertorial)

  Nieuwe Fiat nu tot 4.000 euro voordeliger

  Profiteer tot 31 augustus van het lage BPM-tarief bij MGH

  Door nu te kiezen voor een nieuwe Fiat uit voorraad bij Mobility Group Haaker in Heemstede profiteer je nog van het lage BPM-tarief. Tot 4.000 euro voordeel op een nieuwe Fiat 124 Spider, Tipo, Punto, Panda en de gehele 500-familie.

  Ontdek jouw voordeel!
 4. Renault 120 jaar

  De geschiedenis aan de hand van vijftig modellen

  Evenement

  Al 120 jaar lang bouwt Renault auto's. Aan de hand van vijftig tentoongestelde modellen vertelt museum Autoworld de geschiedenis van het merk.

  Lees meer
  Tags: renault expositie oldtimers
 5. Ervaar Tesla in Eindhoven

  Experience Days met Tesla Model S en Model X

  Evenement

  Hoe rijdt een elektrische auto? Waarin verschilt een Tesla van een ander elektrisch voertuig? En welke techniek bieden de Model S en Model X? Leer en ervaar tijdens de Tesla Experience Day.

  Lees meer
 6. DF @ Zandvoort

  Vrij rijden op het circuit

  Evenement

  Ook dit jaar organiseert Driving Fun weer trackdays. Lekker bezig zijn op het circuit in je eigen auto. Zowel beginners met straatauto's als gevorderden in aangepaste wagens zijn welkom op de DF Trackdays.

  Lees meer
 7. Ardennentourrally

  Drielandenrit en dag- of nachtrit door België

  Evenement

  Anders dan de naam doet vermoeden, bestaat de Ardennentourrally uit een weekend met twee kaartleesritten. Georganiseerd door een 4x4-organisatie maar open voor elk type auto.

  Lees meer
  Tags: puzzelrit
 8. Gamma Racing Days Assen

  Auto's, motorfietsen en karts aan de start van het TT Circuit

  Evenement

  Er worden wedstrijden in vijf autosportcompetities verreden tijdens de Gamma Racing Days in Assen. Maar daarnaast óók motorfietsraces en kartwedstrijden. Kom gratis kijken of maak er een nog leuker dagje van.

  Lees meer
 9. Daihatsu Offroad Treffen 2018

  Extra activiteiten Rocky en Taft pick-ups

  Evenement

  Na 10 jaar is het Daihatsu Offroad Treffen terug! In de eerste, Belgische editie is gekozen voor het thema 'pick-ups'. Ook rijders van andere vierwielaangedreven Daihatsu-modellen kunnen deelnemen.

  Lees meer
 10. Oldtimerdag Ruinerwold

  Gratis toegang en deelname

  Evenement

  Ongedwongen en gezellig, zo typeert de organisatie de Oldtimerdag Ruinerwold. Om iedereen welkom te heten krijgen bezoekers én oldtimerbezitters gratis toegang.

  Lees meer
 11. VolkStyle Base 2018

  Concours en tuningshow modellen Volkswagen Groep

  Evenement

  De 2018-editie van VolkStyle Base belooft de grootste show ooit te worden. Nooit eerder zag je zoveel bijzondere modellen van Volkswagen, Seat en Audi. In concoursstaat, getuned of als dagelijks vervoer van andere bezoekers.

  Lees meer
  Tags: audi seat volkswagen