Evenementen Land Rover

 1. Ervaar Tesla in Horst

  Experience days Tesla Model S en Model X

  Evenement

  Ook in Limburg zijn er nu regelmatig Tesla Experience Days. Kom zelf ervaren hoe het is om elektrisch te rijden en leer wat de Model S en Model X jou te bieden hebben.

  Lees meer
 2. Ervaar Tesla in Zwolle

  Maak een proefrit in de Model S of Model X

  Evenement

  Wil je eens buiten de showroom een Tesla Model S of Model X proefrijden, dat kan op 19 december in Zwolle. Medewerkers staan je bij en geven antwoord op al je vragen.

  Lees meer
 3. Youngtimer Festival 2018

  Onbekende en miskende auto's krijgen de volle aandacht

  Evenement

  Dit keer zijn het niet bekende, iconische of populaire auto's die in de schijnwerpers worden gezet tijdens het Youngtimer Festival, maar onbekende en miskende modellen. Heb je er zelf een of niet, kom ervan genieten op het Classic Park.

  Lees meer
 4. Vrij rijden op Zandvoort

  Budget trackdays van de Rensportschool Zandvoort

  Evenement

  Tegen een betaalbaar budget kun je bij de Rensportschool Zandvoort vrij rijden op circuits. Voor iedere rijder en auto is er een passende klasse.

  Lees meer
 5. GP Drift (drifttraining 2)

  Hoge snelheid driften op voormalige luchtmachtbasis

  Evenement

  Je hebt de basis van het driften onder de knie. Nu wil je deze vaardigheden op hoge snelheden gaan uitproberen op het circuit. Welkom bij Drifttraining 2 van GP Elite.

  Lees meer
  Tags: rijtraining
 6. Namac Beurs

  Grootste Europese ruilbeurs voor modelauto's

  Evenement

  Zes keer per jaar vindt in midden-Nederland Europa's grootste ruilbeurs voor modelauto's plaats. Grote kans dat je iets leuks vindt voor je verzameling.

  Lees meer
 7. Porsche Parade Europe 2018

  Tweehonderd Porsches te bewonderen in Almere

  Evenement

  Helaas kunnen Porsche-rijders zich niet meer opgeven voor de meeting rondom de Porsche Parade Europe, maar de parade zelf en andere activiteiten zijn wel te bezoeken. Met onder meer een concours.

  Lees meer
 8. DF @ Zandvoort

  Vrij rijden op het circuit

  Evenement

  Ook dit jaar organiseert Driving Fun weer trackdays. Lekker bezig zijn op het circuit in je eigen auto. Zowel beginners met straatauto's als gevorderden in aangepaste wagens zijn welkom op de DF Trackdays.

  Lees meer
 9. Race-Experience Assen

  Beleef het plezier van coureur zijn

  Evenement

  Helaas is het weinigen van ons gegund om coureur te zijn. Maar we kunnen het wel één dag beleven, met de Race-Experience op het TT Circuit in Assen.

  Lees meer
 10. Trackday TT Raceworld

  Vrij rijden op het TT Circuit

  Evenement

  Het TT Circuit staat bekend als echt rijderscircuit. Het is dan ook erg leuk om er een keer vrij te gaan rijden. Dat kan snel weer.

  Lees meer