Evenementen Toyota

 1. McLaren-tentoonstelling

  Unieke autosport- en supercars van het Britse merk te zien

  Evenement

  Techniek en autosport zijn bij McLaren onlosmakelijk met elkaar verbonden. De McLaren-tentoonstelling in het Louwman Museum vertelt de geschiedenis van het merk daarom met straat- én sportwagens. Beide zijn te zien, inclusief de nieuwe 720S.

  Lees meer
  Tags: mclaren 720s expositie
 2. Vrij rijden 4x4 Rilland-Bath

  Haal meer uit je terreinwagen

  Evenement

  Gezien de variatie aan vierwielaangedreven voertuigen is het Vrij Rijden van 4WD's bij Rilland-Bath ook leuk om naar te kijken - en dat kost bezoekers niets.

  Lees meer
 3. Trackday Circuit Zolder

  Vrij rijden op het racecircuit

  Evenement

  De trackdays op circuit Zolder zijn bedoeld voor ervaren circuitrijders. Het Belgische, voormalige GP-circuit is lekker uitdagend en leerzaam voor iedereen.

  Lees meer
  Tags: vrij rijden
 4. SuperCars & Classics 2017

  Show met supercars, exoten en exclusieve klassiekers

  Evenement

  Diverse autoclubs, communities en autospecialisten zijn met hun bolides aanwezig op het event SuperCars & Classics. Daardoor zie je er de fraaiste Lamborghini's, Ferrari's, Porsches en andere exoten - nieuw of klassiek.

  Lees meer
  Tags: ferrari lamborghini oldtimers
 5. Cars4Charity Part IV 2017

  Concours dat ten goede komt aan de Voedselbank

  Evenement

  Met een mooie, bijzondere of oude auto vallen prijzen te winnen! De financiële opbrengst van Cars4Charity gaat echter naar het goede doel.

  Lees meer
 6. DF @ Zandvoort avondsessies

  Vrij rijden op het circuit

  Evenement

  Ook dit seizoen zijn er weer avondsessies vrij rijden op Circuit Park Zandvoort van Driving Fun. Lekker bezig zijn op het circuit in je eigen auto.

  Lees meer
 7. All American Cars

  Leuke dagtrip - of kampeerweekend

  Evenement

  Het tweede All American Cars spektakel van dit jaar duurt 3 dagen lang! Het festival voor Amerikaanse auto's en motoren staat garant voor een leuke dagtrip - of kampeerweekend.

  Lees meer
  Tags: festival
 8. Porsche4Kids

  Vakantieprogramma museum in teken van rally

  Evenement

  Elk jaar biedt het Porsche Museum in de zomervakantie een programma aan voor kinderen. Dit jaar ontdekken zij in Porsche4Kids al spelend en puzzelend alles over races en rally's.

  Lees meer
  Tags: porsche expositie
 9. 4x4 Sunset Drive

  Off-road rijden tot de zon ondergaat

  Evenement

  Er komen steeds meer vierwielaangedreven auto's op de weg. Tijdens een 4x4 Sunset Drive kun je ontdekken wat zo'n auto off-road kan. Iedere maand in recreatiegebied Spaarnwoude.

  Lees meer
 10. Mercedes-Benz Classic Trackday

  Vrij rijden met aanwijzingen van bekende Mercedes-coureurs

  Evenement

  Voormalig coureur Jörg van Ommen organiseert Mercedez-Benz Classic Trackdays. Op 3 augustus kun ook jij vrij rijden op het circuit Zolder. Wellicht krijg je nog een goed advies van een van de aanwezige, bekende coureurs.

  Lees meer