Fotoreportages

 1. Volvo XC40 D4 AWD Geartronic

  Fotoreportage Foto's: Bob Kroese

  De grote SUV’s van Volvo, de XC60 en XC90, hebben veel overeenkomsten maar niet met de XC40. De nieuweling is geen te heet gewassen versie van zijn grote broers.

  Toon 29 foto's
  Tags: volvo xc40
 2. Kia Stinger GT 3.3 V6 AWD

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  Is het een BMW? Nee, zelfs de meest uitgesproken BMW oogt naast deze auto welhaast eenvoudig. Is het een Porsche Panamera? Ik geef toe, hij heeft er kenmerken van. Is het dan een Maserati, zoals mensen op straat hem meermaals determineren? Zelfs dat is het niet. Nu al buiten kijf staat dat deze showpony geen 370 pk nodig heeft om impact te hebben, toch laten precies zoveel paarden zich op commando gelden. Dit is de Kia Stinger GT en een week lang is hij, speciaal voor jou, van mij. Een rij-ervaring.

  Toon 51 foto's
  Tags: kia stinger
 3. (Advertorial)

  Nieuwe Fiat nu tot 4.000 euro voordeliger

  Profiteer tot 31 augustus van het lage BPM-tarief bij MGH

  Door nu te kiezen voor een nieuwe Fiat uit voorraad bij Mobility Group Haaker in Heemstede profiteer je nog van het lage BPM-tarief. Tot 4.000 euro voordeel op een nieuwe Fiat 124 Spider, Tipo, Punto, Panda en de gehele 500-familie.

  Ontdek jouw voordeel!
 4. Renault Grand Scénic TCe 140

  Renault Grand Scénic 1.3 TCe 140 Bose

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  Hij staat al een tijdje in de prijslijst, maar nu is ‘ie er echt: de nieuwe benzinemotor van Renault. In samenwerking met Mercedes-Benz is een hypermodern turboblok ontwikkeld dat vermogens tussen de 115 en 160 pk kan leveren. De nieuwe 1.3 vervangt de oude 1.2 in de Scénic en Mégane. Naast een hoger vermogen, in dit geval 140 pk, belooft Renault eveneens een lager verbruik. Ik ga op pad met de praktische Grand Scénic om daar inzicht in te krijgen.

  Toon 50 foto's
 5. Volvo V60

  Fotoreportage Foto's: Bob Kroese

  Indrukwekkend. Dat is de omschrijving die waarschijnlijk het eerst in je opkomt bij het zien van de nieuwe Volvo V60. De lijnen zijn strak maar niet saai, ondanks de wat anonieme kleur van de testauto.

  Toon 32 foto's
  Tags: volvo v60
 6. Mini Cooper 2018

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  Onder de vleugels van moeder BMW is de eigenzinnige Mini opnieuw uitgegroeid tot icoon. De nieuwste versie herken je aan z'n opvallende LED-achterlichten met Union Jack-patroon. A Mini is British, dat is duidelijk. Maar is dat ook goed? Lees hier de test!

  Toon 40 foto's
  Tags: mini mini
 7. Citroën Berlingo 2019

  Fotoreportage Foto's: Bob Kroese

  Het is de leukste van de drie, dat sowieso. De Citroën Berlingo is onderdeel van een trio met de Peugeot Rifter en Opel Combo, maar het is duidelijk dat ze er bij Citroën de meeste zin in hadden toen het basisontwerp voorzien moest worden van een eigen gezicht.

  Toon 29 foto's
  Tags: citroën berlingo
 8. Toyota Aygo 2018

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  Met zo’n 8.000 stuks per jaar is de Toyota Aygo een van de best verkochte auto’s van Nederland. Hij staat in 2004 aan de wieg van een nieuwe generatie supermini’s en veroorzaakt een ware hausse. Andere fabrikanten volgen pas jaren later en een paar jaar geleden werd het trio rigoureus vernieuwd. Om ook in de toekomst verzekerd te zijn van een toppositie heeft Toyota zijn kleinste model recent herzien. Toyota belooft legio verbeteringen,

  Toon 29 foto's
  Tags: toyota aygo
 9. Ford Focus

  Fotoreportage Foto's: Bob Kroese

  Vind je de nieuwe Ford Focus mooi? Het onderscheid met de voorgaande generatie is in ieder geval direct duidelijk. Door de langere wielbasis en de kortere overhangen heeft de auto andere proporties gekregen.

  Toon 27 foto's
  Tags: ford focus
 10. Audi Q8

  Fotoreportage

  De Q8 is het nieuwe topmodel in de SUV-lijn van Audi. Bekijk de prachtige foto's die zijn gemaakt van de Q8 in het adembenemende landschap van Chili.

  Toon 60 foto's
  Tags: audi
 11. Ford Focus 2018

  Fotoreportage

  De nieuwe Ford Focus is niet noemenswaardig groter dan het uitgaande model, maar wel ruimer. Dat komt voornamelijk omdat de wielbasis met 5 centimeter is toegenomen.

  Toon 58 foto's
  Tags: ford focus