Fotoreportages

 1. Audi A5 Sportback G-Tron

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  Nu de dieselmotor in een neerwaartse spiraal zit zet zet de Volkswagen Group vol in op energietransitie. Is het wat, rijden op deze alternatieve brandstof? Ik test de Audi A5 Sportback g-tron om daar een antwoord op te vinden.

  Toon 44 foto's
  Tags: audi a5 sportback
 2. BMW 8 Serie Coupé

  Fotoreportage

  BMW onthult vandaag z'n nieuwe topmodel, de 8 Serie Coupé. Deze is tegelijk met het M8-performancemodel en de M8 GTE-raceauto ontwikkeld, opdat het een echte rijdersauto is.

  Toon 39 foto's
  Tags: bmw 8 serie
 3. De nieuwe Ford Focus:

  Ontdek ‘m op Autokopen.nl

  De Ford Focus biedt veel meer technologie, ruimte en veiligheid met minstens zoveel rijplezier als je van Ford gewend bent.

  Alles over de nieuwe Focus Prijzen en uitvoeringen Zoek een Ford-dealer
 4. Ford Fiesta ST

  Fotoreportage Foto's: Bob Kroese

  Gaas in de grille, grote ST-logo’s, side skirts, dikke bumpers, een achterspoiler. Zonder dat het té opvallend is ziet de snelste Ford Fiesta er lekker ‘dik’ uit, al geldt dat voor de minder krachtige ST-Line eigenlijk ook al.

  Toon 21 foto's
  Tags: ford fiesta
 5. BMW X5 2019

  Fotoreportage

  BMW heeft de vierde generatie van de X5 onthuld. Het ontwerp is helemaal nieuw maar nog altijd herkenbaar. Een opvallende wijziging is dat de ‘nieren’ die de grille vormen flink zijn gegroeid en samen zijn gesmolten.

  Toon 40 foto's
  Tags: bmw x5
 6. Mercedes-Benz CLS 400 d

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  Toon 42 foto's
  Tags: mercedes-benz cls
 7. Nissan Leaf 40 kWh

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  Waar de eerste generatie Nissan Leaf nog echt pionierde op het gebied van elektrisch rijden, komt zijn opvolger terecht in een druk speelveld. De concurrentie is niet mals en Nissan moet behoorlijk aan de bak om de voortrekkersrol te behouden. De nieuwe Leaf heeft dan ook meer te bieden dan alleen een strakker jasje...

  Toon 46 foto's
  Tags: nissan leaf
 8. Lexus LC 500

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  Andere auto's verliezen aan relevantie zodra deze aan komt rijden. Met zijn 21 inch grote, gesmede wielen oogt hij als een concept car, een blik op de toekomst. Details als de 3d-achterlichten en de waanzinnig ontworpen grille versterken dat gevoel. Maar het is geen concept car. Het is een auto met een kenteken en de sleutel is in mijn bezit. Het is de Lexus LC 500. Geen hybride, maar een brute 5.0 V8 met 477 pk. Als geen ander combineert Lexus hiermee schoonheid en rebellie – de beste combinatie.

  Toon 49 foto's
  Tags: lexus lc
 9. Subaru Impreza 2018

  Fotoreportage Foto's: Bob Kroese

  De nieuwe Subaru Impreza is net als alle vorige generaties een keurige auto om te zien, niet heel sprankelend maar wel duidelijk herkenbaar als Subaru.

  Toon 26 foto's
  Tags: subaru impreza
 10. Volkswagen T-Roc

  Fotogalerij Volkswagen T-Roc 1.0 TSI 115 pk

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  In het grotere SUV-segment is VW al goed vertegenwoordigd, de compactere modellen lieten relatief lang op zich wachten. Nu is de eerder opgedane kennis doorgesijpeld naar beneden, waar de compactere T-Roc zijn opwachting maakt. Een hippe type-aanduiding trouwens, die bij mij beelden oproept van een indrukwekkende dinosaurus. Gezien zijn maten een baby, maar ook dinobaby’s worden groot.

  Toon 39 foto's
  Tags: volkswagen t-roc
 11. Volkswagen Polo 2018

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  De regels voor het Polo-spel zijn al sinds de introductie van het model, in 1975, hetzelfde. Polo lijkt misschien op Golf, het is geen Golf. In 2018 groeit de Polo nog verder en lijkt hij meer op een Golf dan ooit. Of hij echt wedijvert met zijn grote broer zoek ik uit – met een rijtest.

  Toon 33 foto's
  Tags: volkswagen polo