Fotoreportages

 1. Honda CR-V 2019

  Fotoreportage

  Is het ontwerp van de nieuwe Honda CR-V Europees genoeg om ons te overtuigen? Jazeker! Erg spannend is de vormgeving niet maar de SUV ziet er modern uit, is duidelijk herkenbaar als Honda en kan door niemand als ‘lelijk’ worden bestempeld.

  Toon 23 foto's
  Tags: honda cr-v
 2. Kia Ceed Sportswagon

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  Toon 26 foto's
  Tags: kia ceed sportswagon
 3. Renault Kadjar

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  De Renault Kadjar is een succes voor Renault. Een kloeke SUV met een aantrekkelijk prijskaartje kan weinig anders dan goed verkopen, en dat is precies wat er is gebeurd. De eerste Kadjar heeft zijn geld waarschijnlijk opgebracht, dus is het tijd om te investeren in verfijning. Dat, en een nieuwe turbomotor, zijn goede redenen om de Kadjar opnieuw te testen. Zal z’n succes voortduren?

  Toon 34 foto's
  Tags: renault kadjar
 4. Peugeot 508 SW

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  Met de slogan ‘Unboring the Future’ streeft Peugeot naar een spannendere toekomst. Hoe mooi de nieuwe Peugeot 508 Berline en het toekomstbeeld ook mogen zijn, in het heden kiest de traditionele koper maar al te graag voor een praktische stationwagen. Dat weet ook Peugeot, dus mag ik alvast op pad met de gloednieuwe 508 SW. Een stationcar, maar wát voor een…

  Toon 22 foto's
  Tags: peugeot 508 sw
 5. Kia ProCeed

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  Kia timmert stevig aan de weg in Europa, vooral vanwege kwaliteitsproducten met de juiste prijs. Nu is het tijd voor de volgende stap: emotie. Met de Stinger lanceerde Kia het eerste model dat je niet puur op rationele gronden koopt, de tweede is de nieuwe ProCeed. Niet dat deze onpraktisch is, integendeel, maar z’n bijzondere ontwerp maakt tongen los en krijgt vele handen op elkaar. Rond kunststad Barcelona – een toepasselijke plek – mag Kia’s nieuwste zich bewijzen.

  Toon 26 foto's
  Tags: kia proceed
 6. Mercedes-Benz A 250 7G-DCT

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  De nieuwe Mercedes-Benz A-Klasse maakte tijdens de persintroductie in Kroatië veel indruk. Het is een compacte auto die je het gevoel van een echte, grote Benz geeft. Om dicht op het nieuws te blijven reed ik daar met de gloednieuwe 1,3-liter turbomotor met 163 pk. Een aangenaam motorblok, maar een échte Mercedes kan veel meer vermogen aan. Daarom rijd ik in Nederland een A 250 met 224 pk, die mij op andere vlakken verrast.

  Toon 39 foto's
 7. Autotest Kia e-Niro

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  De Kia e-Niro is een van de eerste relatief betaalbare elektrische auto’s met een serieuze actieradius van ruim 400 km. De e-Niro steekt dus boven het maaiveld uit, maar hoe rijdt ‘ie? Deze rijtest geeft daarop het antwoord.

  Toon 26 foto's
  Tags: kia niro
 8. Kia e-Niro

  Fotogalerij elektrische SUV

  Fotoreportage

  Goed nieuws: Kia is begonnen met het afleveren van de e-Niro. Het merk heeft bij het elektrificeren geen concessies gedaan en veel inspanningen verricht om het elektrisch rijden te veraangenamen. Tel daarbij op dat het rijbereik, de prijs en de bijtelling zeer aantrekkelijk zijn. Hier de fotogalerij.

  Toon 50 foto's
  Tags: kia niro elektrische auto
 9. Skoda Fabia 1.0 TSI Clever (2018)

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  Skoda vernieuwt de pragmatische Fabia zodat hij met een frisse neus het nieuwe jaar in duikt. Ook vanbinnen tillen enkele bescheiden wijzigingen hem naar het niveau van 2019. Wat blijft is de aantrekkelijke propositie: veel kwaliteit en ruimte voor een relatief bescheiden prijs.

  Toon 28 foto's
  Tags: skoda fabia
 10. De 10 belangrijkste auto's van 2019

  Fotoreportage

  Ook in 2019 staan er weer heel veel nieuwe modellen op de planning. De 10 belangrijkste auto's van 2019 hebben we voor je op een rij gezet.

  Toon 11 foto's
  Tags: vooruitblik