Mijn Autokopen.nl

Fotoreportages Ford C-Max

 1. Ford (Grand) C-Max

  Fotoreportage Foto's: Gregory Weller

  De Ford C-Max staat bekend om zijn dynamische rijeigenschappen en functionele interieur. Ford scherpte deze kenmerken met de facelift verder aan.

  Toon 13 foto's
  Tags: ford c-max
 2. Ford C-Max Plug-in Hybride

  Fotoreportage Foto's: Niels Keekstra

  Aan de buitenkant zie je de groene pretenties van de Ford C-Max Plug-in Hybride niet af, op wat details na: een badge hier en daar, de aansluiting voor de stekker op het linker voorscherm en de iets afwijkende grille.

  Toon 22 foto's
  Tags: ford c-max
 3. Parijs 2014: Ford S-Max & facelift C-Max

  Fotoreportage Foto's: Elco van der Meer

  Ford kiest bij de S-Max voor evolutie. De nieuwe sportief getinte MPV beleeft zijn wereldpremière op de autosalon van Parijs.

  Toon 13 foto's
 4. Ford C-Max en Grand C-Max facelift

  Fotoreportage

  Nadat Ford gisteravond de S-Max openbaar maakte is het nu tijd aan de gefacelifte C-Max en Grand C-Max. Deze krijgen deels dezelfde techniek en look als grote broer S-Max. Verder zijn nieuwe, zuinige EcoBoost- en Econetic-motoren beschikbaar.

  Toon 15 foto's
 5. Mercedes-Benz B 200 en Ford C-Max 1.6 EcoBoost

  Klasse versus voordeel in het MPV-segment

  Fotoreportage Tekst en foto's: Luuk van Kaathoven

  Ford wil premium details en optiemogelijkheden bieden die bij Mercedes-Benz vanzelfsprekend zijn. Op haar beurt wil het merk uit Stuttgart een dynamisch rijdende B-Klasse in de markt zetten, terwijl de C-Max op het gebied van stuur- en rijplezier de maatstaf zet. Tijd voor de merken om te bewijzen welke midi-MPV de fijnste is.

  Toon 32 foto's
  Tags: ford c-max mercedes-benz b-klasse dubbeltest
 6. Ford C-Max en Grand C-Max

  Gefocust

  Fotoreportage

  Je vrouw wilt een ruime en praktische auto, je kinderen een derde zitrij en jij wilt vooral een auto die net zo lekker stuurt als de Focus waar je nu in rijdt. Als er dan toch een MPV moet komen, dan maar een C-Max. Nu introduceert Ford de tweede generatie van deze midi-MPV, met – naar goed Frans voorbeeld – ook een zevenpersoons Grand versie.

  Toon 26 foto's
  Tags: ford c-max dubbeltest