Mijn Autokopen.nl

Fotoreportages Ford Fiesta

 1. Ford Fiesta ST

  Fotoreportage Foto's: Bob Kroese

  Gaas in de grille, grote ST-logo’s, side skirts, dikke bumpers, een achterspoiler. Zonder dat het té opvallend is ziet de snelste Ford Fiesta er lekker ‘dik’ uit, al geldt dat voor de minder krachtige ST-Line eigenlijk ook al.

  Toon 21 foto's
  Tags: ford fiesta
 2. Ford Fiesta ST-Line

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  Een paar dagen naar Duitsland, doen we dat met een comfortabele Grande Routière of volgen we de downsize-trend? We kiezen voor de Ford Fiesta ST-Line en kregen daarvan zeker geen spijt...

  Toon 36 foto's
  Tags: ford fiesta
 3. Ford Fiesta 2017

  Fotoreportage Foto's: Bob Kroese

  De nieuwe Ford Fiesta ziet eruit als een… Fiesta. Op het eerste gezicht zijn de verschillen met het vorige model klein, maar hij is écht helemaal nieuw. De vorm en indeling van de grille verschillen per uitvoering

  Toon 21 foto's
  Tags: ford fiesta
 4. Autosalon Genève 2017 - Ford Fiesta ST

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  Ford zet op de autosalon van Genève de complete line-up van de nieuwe Fiesta neer. Vlak voor de start van de autoshow maken wij kennis met de snelste, de ST. En, we hebben als eerste de vanafprijzen!

  Toon 16 foto's
 5. Ford Fiesta

  Fotoreportage

  De nieuwe Ford Fiesta komt wederom als drie- en vijfdeurs en is in de lengte ruim 7 centimeter gegroeid tot iets meer dan 4 meter.

  Toon 24 foto's
  Tags: ford fiesta
 6. Ford Fiesta Red Edition

  Fotoreportage Tekst en foto's: Jesse Kraal

  Als je mag kiezen tussen een fles rode huiswijn en de Ford Fiesta Red Edition ben je altijd de BOB. Er zijn weinig redenen waarom je niet als een blok voor dit rode bommetje zou vallen. Of je lievelingskleur moet blauw zijn...

  Toon 25 foto's
  Tags: ford fiesta
 7. Dubbeltest Ford Fiesta ST en Peugeot 208 GTi

  Fotoreportage Foto's: Elco van der Meer

  Ford en Peugeot zijn autofabrikanten met een imposant race- en rallyverleden. Dat is een van de redenen waarom deze automerken een illustere hot hatch-traditie kennen.

  Toon 35 foto's
  Tags: ford fiesta peugeot 208
 8. Ford Fiesta 1.0 EcoBoost Titanium

  Fotoreportage Foto's: Elco van der Meer

  De Fiesta maakt al sinds 1976 ononderbroken deel uit van Fords modellengamma. In 2008 maakten we kennis met de huidige variant van de inmiddels volwassen B-segment-auto. Recentelijk onderging ‘ie een facelift, waarbij vooral de neus ingrijpend wijzigde.

  Toon 20 foto's
  Tags: ford fiesta
 9. Ford Mondeo moet Europa en Amerika verenigen

  Autosalon van Parijs 2012

  Fotoreportage Foto's: Anton van der Wulp

  We hoorden het ‘One Ford’-verhaal – één model voor alle markten wereldwijd – al bij de introductie van de Focus. De nieuwe Mondeo is de eerste auto die ook vanuit dat oogpunt is ontworpen. In Parijs maakt ‘ie zijn publieksdebuut als Wagon.

  Toon 12 foto's
  Tags: ford fiesta mondeo mondeo wagon
 10. Ford Fiesta Metal

  Honger stillen

  Fotoreportage Tekst en foto's: Anton van der Wulp

  Al een tijdje plaagt Ford ons met specs en foto’s van de Fiesta ST. Naar verluidt gaat ‘ie 180 pk leveren en zullen Fords beroemde ondersteltechneuten er ongetwijfeld weer een gloeiend heet bommetje van maken. Tot die tijd moet de pk-honger van Fiesta-liefhebbers gestild worden met de Fiesta Metal. Met 134 pk, een gitzwart aanvalstenue en een prijs van nog geen 19 mille belooft ook deze Fiesta heel veel pret per euro.

  Toon 31 foto's
  Tags: ford fiesta