Mijn Autokopen.nl

Fotoreportages Land Rover Range Rover Evoque

 1. Range Rover Velar

  Fotoreportage

  De Range Rover-familie is een telg rijker, en hij heet Velar! Dat wisten we al een tijdje, maar nu weten we alles over het model tussen Evoque en Range Rover Sport. Het kenmerkende Range Rover-design is nog verder vereenvoudigd, waardoor de Velar er erg clean uitziet.

  Toon 27 foto's
 2. Range Rover Evoque Convertible

  Fotoreportage

  Land Rover heeft de cabrioletversie van de Range Rover Evoque onthuld. Er kan tijdens alle seizoenen met open kap gereden kan worden. De Evoque met soft-top is off-road capabel en biedt voldoende bagageruimte voor de vier inzittenden.

  Toon 19 foto's
 3. Range Rover Evoque 2014

  Fotoreportage

  De prijzen van de Range Rover Evoque voor modeljaar 2014 beginnen bij 44.200 euro. Voor het eerst is er een negentraps automaat beschikbaar.

  Toon 20 foto's
 4. Range Rover TDV8 en Evoque Coupé 2.2 eD4 2WD

  IJzersterk label

  Fotoreportage Tekst: Gregory Weller Foto's: Luuk van Kaathoven

  Was de naam Range Rover voorheen exclusief voor het topmodel, tegenwoordig is het een ijzersterk label voor diverse Land Rovers. De naam is uitgegroeid tot een submerk en bij het horen van de illustere woordencombinatie ‘Range Rover’ barsten de reacties los. De één vindt het geweldig, een ander heeft er niets mee. Door de komst van de Range Rover Sport breidde het klantenbestand al flink uit, maar de Britten vonden dat daar nog wel een schepje bovenop kon.

  Toon 29 foto's
 5. Range Rover Evoque 2.2 SD4 4WD Dynamic

  De laatste mode

  Fotoreportage Tekst en foto's: Luuk van Kaathoven

  De Range Rover Evoque heeft alles in huis om als ‘cool’ te mogen worden bestempeld. Land Rover gaat met de Evoque helemaal met de mode mee. Welke rij-eigenschappen heeft de SUV?

  Toon 21 foto's