Mijn Autokopen.nl

Fotoreportages Land Rover Range Rover

 1. Range Rover Velar

  Fotoreportage

  De Range Rover-familie is een telg rijker, en hij heet Velar! Dat wisten we al een tijdje, maar nu weten we alles over het model tussen Evoque en Range Rover Sport. Het kenmerkende Range Rover-design is nog verder vereenvoudigd, waardoor de Velar er erg clean uitziet.

  Toon 27 foto's
 2. Dubbeltest Mercedes-Benz GL en Range Rover

  Fotoreportage Foto's: Martijn den Breejen

  De tegenstelling tussen oud en nieuw geld vormt een mooie analogie voor het duel tussen de nieuwe Range Rover en Mercedes-Benz GL-Klasse.

  Toon 44 foto's
 3. Range Rover 2013

  Fotoreportage Foto's: David Joost Kamermans

  10 jaar heeft het geduurd maar nu is het zover: Land Rover introduceert een nieuwe Range Rover. De boodschap van de klantenkring was duidelijk: ‘Don’t change it, just make it better’. Met die gedachte ging het ontwikkelteam aan de slag en met groots resultaat.

  Toon 20 foto's
 4. Nieuwe Range Rover laat Land Rover stralen

  Fotoreportage

  De Britse merken pakken flink uit op de autosalon van Parijs. De nieuwe Range Rover laat zien dat Land Rover de weg omhoog weer heeft gevonden.

  Toon 14 foto's
 5. Land Rover Range Rover 2013

  Fotoreportage

  Maak je op voor een berg nieuwe informatie over de nieuwe Range Rover. We hebben een stapel fraaie foto’s en als toetje de aankondiging van een hybride-uitvoering.

  Toon 38 foto's
 6. Range Rover TDV8 en Evoque Coupé 2.2 eD4 2WD

  IJzersterk label

  Fotoreportage Tekst: Gregory Weller Foto's: Luuk van Kaathoven

  Was de naam Range Rover voorheen exclusief voor het topmodel, tegenwoordig is het een ijzersterk label voor diverse Land Rovers. De naam is uitgegroeid tot een submerk en bij het horen van de illustere woordencombinatie ‘Range Rover’ barsten de reacties los. De één vindt het geweldig, een ander heeft er niets mee. Door de komst van de Range Rover Sport breidde het klantenbestand al flink uit, maar de Britten vonden dat daar nog wel een schepje bovenop kon.

  Toon 29 foto's