Mijn Autokopen.nl

Fotoreportages Mercedes-Benz A-Klasse

 1. Mercedes-Benz A 250 7G-DCT

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  De nieuwe Mercedes-Benz A-Klasse maakte tijdens de persintroductie in Kroatië veel indruk. Het is een compacte auto die je het gevoel van een echte, grote Benz geeft. Om dicht op het nieuws te blijven reed ik daar met de gloednieuwe 1,3-liter turbomotor met 163 pk. Een aangenaam motorblok, maar een échte Mercedes kan veel meer vermogen aan. Daarom rijd ik in Nederland een A 250 met 224 pk, die mij op andere vlakken verrast.

  Toon 39 foto's
 2. Nu in de showroom: Mercedes-Benz A-Klasse

  Fotoreportage

  De vierde generatie Mercedes-Benz A-Klasse lijkt nog een beetje op de vorige editie van het populaire model. Dat is allemaal schijn, want zo’n beetje alles is nieuw aan de nieuwe A-Klasse.

  Toon 41 foto's
 3. Mercedes-Benz A-Klasse 2018

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  Grappen over de Mercedes-Benz A-Klasse durven we allang niet meer te maken door het succes van het vorige model. Amper 6 jaar na de introductie van die A-Klasse vliegt Autokopen.nl naar Kroatië om te rijden met de allernieuwste Baby Benz. De verwachtingen zijn, opnieuw, hooggespannen.

  Toon 29 foto's
 4. Onthulling Mercedes-Benz A-Klasse in Amsterdam

  Fotoreportage Tekst en foto's: Bob Kroese

  Het ontwerp van de nieuwe Mercedes-Benz A-Klasse is aan de buitenkant een evolutie, maar in het interieur kun je gerust spreken van een revolutie.

  Toon 12 foto's
 5. Mercedes-AMG Experience in Hongarije

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  Mercedes-Benz grijpt de introductie van een vernieuwde GLA-klasse aan om ook de compacte AMG-modellen onder de aandacht te brengen. Zo staat er op de paddock van F1-circuit Hungaroring niet alleen een nieuwe GLA, maar een heel rijtje sportieve AMG-modellen klaar. Met de Mercedes-AMG A 45 mag ik het circuit op, de GLA 45 krijgt de sporen rond hoofdstad Boedapest.

  Toon 22 foto's
  Tags: mercedes-benz a-klasse gla
 6. Mercedes-Benz A 45 AMG

  Fotoreportage Foto's: Anton van der Wulp

  Wat is ‘ie dik he? Noem het ‘poolzilver’ op de testauto saai, maar de lijnen en contrasterende zwarte delen op de Mercedes A 45 AMG komen briljant tot uiting in deze ‘standaard leasekleur’.

  Toon 30 foto's
 7. Mercedes-Benz A45 AMG en C 63 AMG Edition 507

  Fotoreportage Foto's: Anton van der Wulp

  We wisten al dat ‘ie niet op de autosalon van Genève zou staan: de nieuwe Mercedes-Benz S-Klasse. Het goedmakertje is er in de vorm van de A45 AMG.

  Toon 7 foto's
 8. Mercedes-Benz A 180 CDI BlueEfficiency Ambition

  Geen mini-MPV-achtige met hoge instap meer

  Fotoreportage Foto's: Luuk van Kaathoven

  Een nieuwkomer in het premiumsegment, waar de eveneens verse Audi A3, BMW 1 Serie en Volvo V40 vechten om de gunst van lease-yuppen. Het uiterlijk van de nieuwe Mercedes-Benz A-Klasse maakt in ieder geval de tongen los, veelal positief.

  Toon 26 foto's
 9. Mercedes-Benz A-Klasse E-CELL

  Stroomversnelling

  Fotoreportage Tekst: David Joost Kamermans Foto's: Elco van der Meer

  Onder het credo ‘Das Beste oder nichts’ is Mercedes haar eigen oplaadbare auto gaan ontwikkelen, daarbij geholpen door… Tesla. Een gelimiteerde oplage van vijfhonderd A-Klasse E-CELL’s is het eerste resultaat van deze samenwerking en daarvan komen maar liefst honderd stuks naar ‘proeftuin’ Nederland.

  Toon 34 foto's