Mijn Autokopen.nl

Fotoreportages Mini Countryman

 1. Mini Cooper Countryman

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  Een naam die door de jaren heen niet meer aansluit bij het product, dat komt regelmatig voor. Veel autofabrikanten hernoemen dan hun auto, om aan te geven dat er serieuze stappen zijn gezet. Maar hoe moet dat wanneer je mérknaam niet meer past bij je nieuwste, 4,3 meter lange model? Dan rek je de merkwaarden op totdat het wel gaat. Mini slaagde er overtuigend in om te transformeren van ‘iets dat maar weinig ruimte inneemt’ naar ‘iets dat gezien mag worden’...

  Toon 47 foto's
  Tags: mini countryman
 2. Mini Countryman

  Fotoreportage

  Mini heeft de nieuwe Countryman onthuld. De auto is flink gegroeid, met maar liefst 20 centimeter. Daarvan komt 7,5 centimeter ten goede aan de wielbasis.

  Toon 43 foto's
  Tags: mini countryman
 3. Mini Countryman Park Lane

  Fotoreportage

  Voor het eerst verschijnt de Mini Countryman in Park Lane-editie. Deze bekende uitvoering staat voor exclusiviteit, maar krijgt in de Countryman Park Lane Chili een sportieve twist.

  Toon 14 foto's
  Tags: mini countryman
 4. Mini John Cooper Works Countryman

  Fotoreportage

  Het is zover, Mini bereidt zich voor op de komst van de John Cooper Works Countryman. Het is Mini's eerste vierwielaangedreven auto die door de huistuner onder handen is genomen.

  Toon 35 foto's
 5. Mini Countryman Cooper D

  Gezinsuitbreiding

  Fotoreportage Tekst en foto's: Luuk van Kaathoven

  De tijd dat een compleet gezin in een - inmiddels klassieke - Mini op vakantie ging ligt ver achter ons. De Mini van nu is voor jonge stellen of hippe singles, die hun hoofd meer bij een carrière hebben dan bij eventuele kinderen. Een blik op de achterbank bevestigt dat. Voor wie serieuze gezinsuitbreiding overweegt is er daarom nu de Countryman, die Mini-rijders met voortplantingsdrift bij het merk moet houden. Kunnen vier personen nu ook maximaal genieten van een Mini?

  Toon 31 foto's
  Tags: mini countryman