Mijn Autokopen.nl

Fotoreportages Opel Astra

 1. Opel Astra Sports Tourer

  Fotoreportage Foto's: Elco van der Meer

  Wat ziet ‘ie er goed uit, deze nieuwe stationcar van Opel. Een scherpe, brede neus, een langgerekt silhouet en – net als de Astra 5-deurs – met een bijzondere C-stijl.

  Toon 38 foto's
 2. Autosalon Genève 2016 - Opel Astra is Car of the Year 2016

  Fotoreportage Foto's: Elco van der Meer

  De Auto van het Jaar 2016 is de Opel Astra! De organisatie heeft de uitslag zojuist bekend gemaakt in het Palexpo beursgebouw in Genève, waar morgen de autosalon van start gaat.

  Toon 12 foto's
 3. Opel Astra

  Fotoreportage Foto's: Bob Kroese

  De nieuwe Astra is een keurige auto die naadloos opgaat in het verkeer. Je stoot er niemand mee voor het hoofd en dat is wel zo prettig.

  Toon 28 foto's
  Tags: opel astra
 4. IAA 2015: Opel Astra Sports Tourer

  Fotoreportage Foto's: Elco van der Meer

  Opel showt op de IAA in Frankfurt de nieuwe Astra en Astra Sports Tourer. Het nieuwe model is de eerste van een nieuwe generatie Opels.

  Toon 14 foto's
 5. Opel Astra 2016

  Fotoreportage

  Opel heeft de nieuwe Astra onthuld. Het nieuwe model is tot 200 kilogram lichter en beschikt over de nieuwe veiligheidheids- en multimediasystemen.

  Toon 22 foto's
  Tags: opel astra
 6. Opel Astra OPC: verbluffende krachtpatser

  Fotoreportage Foto's: Anton van der Wulp

  De Opel Astra is een wat brave auto, die zich als driedeurs GTC ontpopt als schoonheid. En juist dat prachtexemplaar werd naar de OPC-sportschool gestuurd voor een complete metamorfose. Het resultaat is een flink opgepepte hot hatch met maar liefst 280 pk. In een uitgebreide test laat de Astra OPC een verbluffende indruk achter.

  Toon 28 foto's
  Tags: opel gtc
 7. Opel Astra Sedan 1.7 CDTI ecoFLEX Business+

  Dappere poging

  Fotoreportage Foto's: Anton van der Wulp

  Een compacte auto ‘met kont’ heeft altijd iets ongemakkelijks. Hij ziet er doorgaans wat gekunsteld uit ten opzichte van zijn hatchback-broer, maar biedt meer bagageruimte. Door het ontbreken van een vijfde deur is een sedan echter niet per definitie praktischer, dus wat is het nut?

  Toon 22 foto's
  Tags: opel astra
 8. Opel Astra GTC 2.0 CDTI Sport

  Status aparte

  Fotoreportage Tekst: Jan Westerhof Foto's: Luuk van Kaathoven

  Coupés van Opel staan garant voor nostalgische gevoelens. De GT, Manta en Calibra zijn zomaar een paar klassiekers uit Opels roemrijke coupégeschiedenis. De door specialist Bertone geproduceerde Astra Coupé was de laatste telg. Zolang Opel slechts zinspeelt op een coupéversie van de Insignia, neemt de nieuwe Astra GTC de honneurs waar.

  Toon 18 foto's
  Tags: opel gtc
 9. Opel Astra Sports Tourer 1.4 Turbo 140 pk Sport

  Klaar voor succes

  Fotoreportage Tekst en foto's: Luuk van Kaathoven

  De komst van de Sports Tourer gaat ongetwijfeld een nieuwe impuls geven aan de verkopen van de Opel Astra. Als je naar het aantrekkelijke koetswerk van de nieuwe variant kijkt, dan zou je van een lifestyle combi kunnen spreken. Verdient de Astra met deze uitvoering meer succes?

  Toon 22 foto's
 10. Opel Astra 1.6 Turbo Sport

  Succesformule op herhaling

  Fotoreportage Tekst en foto's: Bob Kroese

  Toon 40 foto's
  Tags: opel astra