Mijn Autokopen.nl

Fotoreportages Skoda Octavia Combi

 1. Skoda Octavia Combi

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  Spraakmakende voorkanten, je kunt wel zeggen dat Skoda er een neus voor heeft. Het begon ooit met de Yeti, de vorige generatie Superb had er eentje en vanaf nu doet ook de Octavia een duit in het zakje. Sinds de facelift gaat hij namelijk met vier ogen door het leven. Ik test de opgefriste Octavia Combi met driecilinder basismotor en ontdek of er nog meer spraakmakende wijzigingen zijn.

  Toon 32 foto's
  Tags: skoda octavia combi
 2. Skoda Octavia Greenline

  Fotoreportage Foto's: Ricardo van de Bor

  De felblauwe kleur laat de testauto goed opvallen tussen de andere Skoda’s Octavia, want je ziet ze al vaak rijden. De Octavia ziet er goed uit, hij geeft je het gevoel een auto uit een hoger segment te rijden.

  Toon 20 foto's
  Tags: skoda octavia combi
 3. Skoda Octavia Combi 1.2 TSI 105 pk

  Fotoreportage Foto's: Anton van der Wulp

  In de eerste plaats koopt je de Skoda Octavia Combi vanwege z’n grote bagageruimte, die ten opzichte van z’n voorganger - hoe kan ’t ook anders - is gegroeid.

  Toon 20 foto's
  Tags: skoda octavia combi
 4. Skoda Octavia Combi 1.4 TSI Elegance Businessline Greentech

  Imponeren door gewoon te zijn

  Fotoreportage Foto's: Anton van der Wulp

  De Skoda Octavia Combi is een populaire lease-auto. Waarom? Je kunt natuurlijk bij de Volkswagen-dealer shoppen voor een Golf Variant, maar voor hetzelfde geld heb je een luxere, snellere en ruimere Octavia Combi. Met een hoop kilometers in het vooruitzicht ga ik ontdekken waar de kracht van de Octavia nog meer in zit. Dat gebeurt met de voor 20 procent bij te tellen Combi met 1.4 TSI-motor.

  Toon 16 foto's