Mijn Autokopen.nl

Fotoreportages Toyota Prius

 1. Toyota Prius Plug-in Hybrid

  Fotoreportage Foto's: Bob Kroese

  De Toyota Prius Plug-in Hybrid is niet alleen heel erg zuinig maar ook bijzonder. Kijk eens naar de opvallende koplampen met vier lichtelementen. Of naar de spoiler, die speels de vorm van de gewelfde achterruit volgt. Deze auto zit vol met bijzondere ontwerpdetails. Het straatbeeld in Nederland is al grijs genoeg, toch?

  Toon 35 foto's
  Tags: toyota prius
 2. Toyota Prius

  Fotoreportage Foto's: Elco van der Meer

  De vierde generatie Prius is nog steeds heel herkenbaar als een Prius, vooral dankzij die typische druppelvorm die hem zo soepel mogelijk door de lucht laat snijden.

  Toon 36 foto's
  Tags: toyota prius
 3. New York 2016: Toyota Prius Plug-in

  Fotoreportage Foto's: Bob Kroese

  De Toyota Prius met stekker is niet langer zomaar een plug-in hybride uitvoering. Toyota heeft in New York de nieuwe generatie met een futuristisch, onderscheidend design onthuld.

  Toon 14 foto's
 4. IAA 2015: Toyota Prius

  Fotoreportage Foto's: Elco van der Meer

  Toyota presenteert op de IAA in Frankfurt de nieuwe Prius. Met een extreem design, nieuwe hybridetechniek en een 18 procent lager verbruik wil Toyota met het nieuwe model op alle gebieden vooruitlopen.

  Toon 15 foto's
 5. Dubbeltest Toyota Prius Plug-in en Opel Ampera

  Inpluggen maar!

  Fotoreportage Foto's: Elco van der Meer

  De infrastructuur en het publiek zijn nog niet helemaal klaar voor volledig elektrische auto’s en daarom komen autofabrikanten met een tussenvorm: auto’s met een stekker én verbrandingsmotor.

  Toon 42 foto's
  Tags: opel ampera toyota prius
 6. Toyota Prius Executive Business

  Fotoreportage Foto's: Elco van der Meer

  De Toyota Prius lijkt synoniem te staan voor een hybrideauto. De Prius is wereldwijd een begrip, door velen geliefd en door sommigen verguisd. Het is allemaal te danken aan gedurfd pionierswerk en het elektrificeren van de verbrandingsmotor heeft ontzettend veel navolging gekregen.

  Toon 28 foto's
  Tags: toyota prius hybride
 7. Toyota Prius 1.8 HSD Dynamic

  Hybride voor iedereen

  Fotoreportage Tekst en foto's: Bob Kroese

  Toon 41 foto's
  Tags: toyota prius