Mijn Autokopen.nl

Fotoreportages Volkswagen Golf

 1. Volkswagen Golf 2018

  Fotoreportage Foto's: Bob Kroese

  Noem het herkenbaar, noem het strak of noem het saai: de Volkswagen Golf is een Golf en daar heeft de facelift niets aan veranderd. Dat is voor de herkenbaarheid een goede zaak en voor de restwaarde van de vorige versie ook.

  Toon 25 foto's
  Tags: volkswagen golf
 2. Volkswagen e-Golf

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  De Volkswagen e-Golf is vernieuwd. Hij is nu krachtiger en heeft een flink grotere actieradius dan voorheen: tot 300 km. Lees hier de uitgebreide rijtest.

  Toon 30 foto's
  Tags: volkswagen golf
 3. Volkswagen Golf

  Fotoreportage

  Volkswagen heeft zijn belangrijkste model een update gegeven. De vernieuwde Golf is aan de buitenkant nauwelijks gewijzigd, op wat kleine aanpassingen aan de bumpers en lichten na.

  Toon 32 foto's
  Tags: volkswagen golf
 4. Volkswagen Golf GTE

  Fotoreportage Foto's: Elco van der Meer

  Het succes van de stekkerhybride in Nederland krijgt dit jaar een nieuwe dimensie met de Volkswagen Golf GTE. Dankzij z’n stroomimpuls kan deze Golf namelijk emissievrij en fluisterstil rondrijden.

  Toon 26 foto's
  Tags: volkswagen golf
 5. Volkswagen e-Golf

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  Met de komst van de Volkswagen e-Golf is elektrisch rijden niet direct veel beter geworden. Het is wel een stukje saaier geworden: precies wat een alternatief aangedreven auto nodig heeft om voet aan de grond te krijgen.

  Toon 24 foto's
  Tags: volkswagen golf
 6. Volkswagen Golf TGI

  Fotoreportage Foto's: Elco van der Meer

  Ook al gaat er voor 170 kilogram aan zware aardgastanks onder de bodem schuil: uiterlijk is de Golf TGI gewoon een Golf. Onder de achterbumper zou je een tank kunnen ontwaren, maar daarvoor moet je behoorlijk je best doen.

  Toon 23 foto's
  Tags: volkswagen golf
 7. Volkswagen Golf R

  Fotoreportage Foto's: Luuk van Kaathoven

  De belangrijkste bevinding is dat de Golf R geen bijzonder speelse auto is, maar wel een sterke speler die serieus presteert. Misschien neemt ‘ie zichzelf wel iets te serieus.

  Toon 42 foto's
  Tags: volkswagen golf
 8. Genève 2014: Volkswagen Polo, Golf GTE en T-Roc Concept

  Fotoreportage Foto's: Anton van der Wulp

  Volkswagen heeft als grootste primeur op de autosalon van Genève de T-Roc Concept. De productieversie van deze auto komt over 2 jaar op de markt.

  Toon 17 foto's
 9. IAA 2013: Volkswagen Golf Sportsvan is eigenlijk geen conceptcar meer

  Fotoreportage Foto's: Anton van der Wulp

  Volkswagen heeft op de IAA in Frankfurt de Golf Sportsvan onthuld. Hoewel officieel nog een conceptcar is de Sportsvan zoals ‘ie hier op de enorme stand van Volkswagen staat nagenoeg productieklaar.

  Toon 21 foto's
 10. Volkswagen Golf Sportsvan

  Fotoreportage

  De opvolger van de Volkswagen Golf Plus heet Golf Sportsvan en is bijna productieklaar. Binnenin heeft het Duitse merk vooral ruimte en flexibiliteit willen creëren. De compacte MPV krijgt standaard veel technische snufjes mee.

  Toon 13 foto's