Mijn Autokopen.nl

Fotoreportages Volkswagen Touareg

 1. Volkswagen Touareg 3.0 TDI 2018

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  “Help! Ik mag een flink bedrag stukslaan op een grote SUV, maar loop vast in de keuze”. Het klinkt als een realistisch probleem, want in het grote SUV-segment is het behoorlijk druk. Alleen al de Volkswagen Group levert hier al zeker vier modellen. De verlossing komt uit onverwachte hoek, want gedurende de testweek ontpopt de minder adellijke Volkswagen Touareg zich als mogelijke oplossing van dit probleem…

  Toon 42 foto's
  Tags: volkswagen touareg
 2. Volkswagen Touareg 2019

  Fotoreportage

  Volkswagen heeft in China de nieuwe Touareg onthuld! Het vlaggenschip is voorzien van de nieuwste snufjes op infomedia- en veiligheidsgebied.

  Toon 30 foto's
  Tags: volkswagen touareg
 3. Volkswagen Touareg 3.0 V6 TSI Hybrid

  Kwestie van imago

  Fotoreportage Tekst: Gregory Weller Foto's: Luuk van Kaathoven

  In het gamma van de huidige Touareg heeft Volkswagen geen plaats voor grote motoren. Kon je in de vorige generatie nog voor een V10 TDI of zelfs een benzinegestookte W12 kiezen, nu moet je het in Nederland maximaal met een 3.0 V6 TSI Hybrid stellen. Met 380 pk zit ‘ie net tussen de V10 (313 pk) en de megalomane W12 (450 pk) in. De Touareg Hybrid is hiermee een ware imagebooster, die milieubewustheid en rijplezier combineert. Tenminste, op papier. Hoe doet de Touareg Hybrid het in de praktijk?

  Toon 25 foto's
  Tags: volkswagen touareg
 4. Volkwagen Touareg 3.0 V6 TDI Highline

  Slim vergroot

  Fotoreportage Tekst en foto's: Anton van der Wulp

  Volkswagen heeft de opvolger van de succesvolle Touareg slim vergroot, want hij is ruim 200 kilo lichter geworden. Door het toepassen van moderne technologie stoot ‘ie ook nog eens minder CO2 uit en ligt het brandstofverbruik lager. Houdt het daarmee op of hebben de Duitsers nog meer in petto?

  Toon 21 foto's
  Tags: volkswagen touareg