Mijn Autokopen.nl

Fotoreportages Volkswagen Up!

 1. Volkswagen e-Up!

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  De Volkswagen Up! is een van de populairste auto’s van Nederland, en dat is niet voor niets. Voor zo’n compacte auto biedt hij volwassen rijeigenschappen en voldoende ruimte voor bestuurder en passagiers. Dat geldt ook voor de e-Up!, de elektrische uitvoering die in aanmerking komt voor 4 procent bijtelling. Deze is daardoor aantrekkelijker dan ooit. Een goede reden om opnieuw kennis te maken.

  Toon 32 foto's
 2. Volkswagen Up!

  Fotoreportage Tekst en foto's: Niels van der Weiden

  Vorig jaar is de gehele Volkswagen Up!-reeks lichtjes bijgeschaafd. Belangrijkste kenmerken zijn de koplampen in donker glas, de gewijzigde achterlichtunits en het nieuwe ‘bekkie’.

  Toon 23 foto's
  Tags: volkswagen up!
 3. IAA 2013: Volkswagen Golf Sportsvan is eigenlijk geen conceptcar meer

  Fotoreportage Foto's: Anton van der Wulp

  Volkswagen heeft op de IAA in Frankfurt de Golf Sportsvan onthuld. Hoewel officieel nog een conceptcar is de Sportsvan zoals ‘ie hier op de enorme stand van Volkswagen staat nagenoeg productieklaar.

  Toon 21 foto's
 4. Volkswagen: vijf nieuwe Golf-varianten en XL1

  Fotoreportage Foto's: Anton van der Wulp

  De Volkswagen Golf is uitgeroepen tot Auto van het Jaar 2013. Reden dus voor feest bij Volkswagen. En dat is het: er staan vijf nieuwe Golf-varianten in Genève en ze komen allemaal binnen een jaar op de markt.

  Toon 28 foto's
 5. Kia Picanto en Volkswagen Up!

  Klein maar fijn

  Fotoreportage Tekst: Luuk van Kaathoven

  Als ik zeg dat auto’s uit het A-segment de laatste jaren flink in populariteit zijn gestegen, vertel ik niets nieuws. De kleinste modellen zorgen voor steeds grotere verkoopaantallen. Autofabrikanten investeren veel aandacht en tijd om hun kleinste model te profileren. Waarschijnlijk heeft Volkswagen met weemoed teruggekeken naar het succes van de Lupo en vanuit dat oogpunt de nieuwe Up! ontwikkeld.

  Toon 31 foto's
 6. Eerste rij-indruk Volkswagen Eco Up en AGS

  Fotoreportage Tekst en foto's: Anton van der Wulp

  De driedeurs Volkswagen Up! staat er op dit moment nog alleen voor, maar krijgt spoedig gezelschap van nieuwe Up!-vriendjes. Denk aan de hippe Up! GT en een ruige Cross-Up! De hoofdrolspelers in deze impressie zijn de rationele versies, die zeer belangrijk zijn voor het Duitse merk en ons land. Ik reed met de vijfdeurs Up!, de milieuvriendelijke Eco Up! en de nieuwe AGS-automaat.

  Toon 18 foto's
  Tags: volkswagen up! rij-indruk
 7. Volkswagen Move Up! 75 pk

  De echte volkswagen

  Fotoreportage Tekst en foto's: Bob Kroese

  Je ziet ze nog wel eens rijden. De Volkswagens Lupo en Fox. Min of meer mislukte pogingen van Volkswagen om voet aan de grond te krijgen in het meest betaalbare segment, dat van de stadsauto’s. De Toyota Aygo, Kia Picanto en Fiat Panda: dat waren jarenlang de échte auto’s voor het volk. Die ironie heeft lang genoeg geduurd.

  Toon 15 foto's