Recent heeft Volkswagen de populaire T-Cross grondig opgefrist. Nieuwe kleuren, een aangescherpt design en een geavanceerd infotainmentsysteem zorgen ervoor dat de compacte SUV klaar is voor zijn tweede jeugd. De T-Cross behoudt zijn stoere proporties en biedt nu nog meer rijcomfort en veiligheid, bijvoorbeeld door de introductie van standaard Travel Assist op de Life Edition. De vernieuwde T-Cross is nu bij de Volkswagen-dealer te rijden en is er al vanaf € 29.990*. 

Het vernieuwde exterieur en interieur maken de T-Cross luxer en stijlvoller dan ooit. De standaard LED-lichtunits voor en achter, de luxueuze interieurmaterialen en het verbeterde infotainmentsysteem zorgen daarbij voor een frisse touch. Aan de buitenkant is het nieuwe model te herkennen aan strakker getekende koplampen, bumpers en achterlichten. Elke uitvoering heeft nu een eigen uitstraling. Om de robuuste looks te benadrukken, kan de T-Cross worden gepersonaliseerd met nieuwe kleuren en velgen.

Luxe interieur en geavanceerde technologie

Het interieur van de vernieuwde T-Cross biedt meer luxe, onder andere door zachte bekledingsmaterialen op de stoelen, portieren en het dashboard. Elke uitvoering beschikt over een eigen interieurthema met onderscheidende accenten. De Digital Cockpit met een schermdiameter van 20,3 centimeter is vanaf nu standaard. Deze maakt gebruik van de nieuwste generatie infotainmentsystemen van Volkswagen. De basisuitvoering en de Life Edition worden geleverd met het Radio Composition-systeem, de R-Line heeft standaard het Ready 2 Discover-systeem met ‘App-Connect' draadloze smartphone-integratie.

Ontspannen en veilig rijden

Ook op gebied van veiligheid zet de vernieuwde T-Cross een nieuwe stap, met standaard Travel Assist op de Life Edition.  Het systeem assisteert volledig automatisch bij sturen, optrekken, remmen en afstand houden, wat zorgt voor een ontspannen rijbeleving. Op motorisch gebied is de vernieuwde T-Cross leverbaar met diverse aandrijflijnen, waaronder de bekende 1.0 TSI turbo-benzinemotor en de krachtige 1.5 TSI met DSG-automaat.

Prijzen beginnen bij € 29.990* voor de T-Cross 1.0 TSI (70 kW/95 pk), terwijl de T-Cross R-Line (81 kW/115 pk) leverbaar is vanaf € 38.390*. Elke nieuwe T-Cross wordt geleverd inclusief vier jaar garantie en gratis pechhulp in Europa.