Winterbanden van zowel Uniroyal als Continental zijn nu voordelig in aanschaf bij Volkswagen. Het merk heeft ook scherp geprijsde wielsets.

Zodra de temperaturen onder de 7 graden Celsius komen is het verstandig om de zomerbanden van je Volkswagen te laten wisselen voor winterbanden. Zodat je veiliger rijdt dankzij extra grip en een kortere remweg. Zijn je winterbanden versleten? Geen nood, de Volkswagen-dealer heeft een tweetal interessante aanbiedingen.

Zo zijn flink wat losse winterbanden van de merken Uniroyal en Continental met korting leverbaar. Die passen op het merendeel van de Volkswagen-modellen, inclusief de oudere. Rijd je bijvoorbeeld een Volkswagen Sharan, dan kun je kiezen voor de Uniroyal 225/50 R17 Wintercontact-banden, afgeprijsd van 201 voor 152 euro per stuk. Of bestel de Continental Wintercontact-banden 225/50 R17, nu van 259 voor 193 euro per stuk. 

Heb je liever een complete set van vier winterbanden plus lichtmetalen velgen, ook dan profiteer je van voordeel. Daardoor hoeft een volledige set niet duur te zijn. Zo kun je een 15 inch lichtmetalen wielset in Aspen-design voor de Polo, inclusief vier Continental TS860-banden, nu al vanaf 595 euro aanschaffen; ofwel, met 200 euro korting. Volkswagen biedt een dertigtal voordelige sets aan. Daaronder zitten ook wielsets met nieuw design. 

Update

Volkswagen beëindigt deze actie op 31 december 2018.