Autokopen.nl
Nieuwsbrief van zaterdag
18 augustus 2018
 
 
 
   
 
 
 
Vernieuwde Honda HR-V, test Volvo XC40 en meer
Autonieuws overzicht week 33
 
 
Nieuws
De kantoren bij de meeste autofabrikanten zijn net zo leeg die van andere bedrijven in deze vakantietijd. Gelukkig is er geen totale radiostilte en konden we je ook deze week diverse interessante nieuwtjes brengen. Zo presenteerde Honda de vernieuwde HR-V en blikken diverse automerken vooruit naar aankomende onthullingen.
 
 
 
 
 
 
 
Voor jou uitgelicht
 
 
 
Mercedes-Benz A-Klasse
A 200 Edition 1
Nieuwe Mercedes-Benz A-Klasse in de opvallende Edition 1-uitvoering met 165 pk sterke benzinemotor. De luxe opties zijn onder meer een achteruitrijcamera, navigatiesysteem, panoramadak, led-koplampen, automaat en sportonderstel.
Nu voor € 49.073,-
Locatie icon
Daihatsu Materia
1.5 Soul
Daihatsu Materia uit 2007 met 133.469 NAP-gecontroleerde kilometers. Naast stoer en praktisch is deze auto ook nog eens compleet uitgerust. Met alarm, een audiosysteem, lichtmetalen wielen, airconditioning, elektrisch verstelbare spiegels en centrale portiervergrendeling. Compact, compleet en voorzien van betrouwbare Japanse techniek - dat is deze Materia.
Nu voor € 5.500,-
Locatie icon
 
 
 
 
Van de redactie
 
 
Infiniti kondigt Prototype 10 aan
Nieuw studiemodel is elektrische sportwagen
17 augustus 2018 - Infiniti onthult volgende week op het concours d’elegance van Pebble Beach de Prototype 10. Met deze elektrische sportwagen laat het merk de volgende designfase zien. Lees meer
 
 
 
 
 
Voordeel in de showroom
 
 
 
Toyota Adventure-modellen stoerder en voordeliger
C-HR en RAV4 Adventure met 2.750 euro voordeel
De extra ruig én luxe uitgevoerde C-HR en RAV4 Adventure brengen een hommage aan Toyota's offroaders met een extra stoere uitrusting. Lees meer
 
 
   
 
 
 
Lees ook op Autokopen.nl
 
 
 
 
Wéér beeld van nieuwe BMW Z4 uitgelekt
 
 
 
 
 
 
 
Volg Autokopen.nl op:
Autokopen.nl Facebook Autokopen.nl Twitter Autokopen.nl Instragram Autokopen.nl YouTube