Autokopen.nl
Nieuwsbrief van zaterdag
19 mei 2018
 
 
 
   
 
 
 
Sportiviteit, SUV’s, motoren en rij-indrukken
Autonieuws overzicht week 20
 
 
Nieuws - 19 mei 2018
De afgelopen week stond in het teken van sportieve modellen, SUV’s en rij-indrukken. Terwijl Donkervoort, Mercedes-Benz en BMW nieuwe sportauto's aankondigen vermelden Kia, Fiat en Volvo nieuws over hun krachtbronnen. Ondertussen is redacteur Bob Kroese in Nice om te rijden met de Ford Fiesta Active en ST.
 
 
 
 
 
 
 
Voor jou uitgelicht
 
 
 
Volkswagen Golf
1.4 TSI DSG
Met slechts 24.973 kilometer is deze vijfdeurs Volkswagen Golf uit 2016 praktisch nieuw. De auto heeft een snel schakelende DSG-automaat en is onder meer voorzien van climate control, bluetooth-ondersteuning en cruise control.
Nu voor € 20.900,-
Locatie icon
Mazda CX-5
2.0 TS+ SkyActiv
Mooie Mazda CX-5 2.0 TS+ uit 2013. De NAP-kilometerstand is 164.358 en de auto heeft onder meer navigatie, xenonverlichting en parkeersensoren voor en achter. Aan de trekhaak mag maar liefst 1.800 kg, de ideale trekauto!
Nu voor € 15.945,-
Locatie icon
 
 
 
 
Van de redactie
 
 
DS 3 Café Racer heeft twee wielen teveel
Gelimiteerde uitvoering DS 3 wil een motorfiets zijn
18 mei 2018 - Mannen met baarden en tatoeages – als je Instagram mag geloven verplaatsen deze zich het liefst per Café Racer. Hipstertaal voor een oude toermotor die, liefst eigenhandig, is omgebouwd tot sportfiets. De laatste jaren ontwikkelt de Café Racer zich tot een bredere lifestyle en DS speelt daar kundig op in. Dat de DS 3 Café Racer eigenlijk twee wielen teveel heeft, dat zien we maar even door de vingers. Lees meer
 
 
 
 
 
Voordeel in de showroom
 
 
 
DS Private Lease met voordeel
30 euro korting op het maandtarief
Op private lease van de DS 3, DS 3 Cabrio, DS 4, DS 4 Crossback en DS 5 ontvang je tijdelijk 30 euro voordeel per maand. Dat loopt over de gehele looptijd op tot 1.440 euro. Lees meer
 
 
 
 
 
Lees ook op Autokopen.nl
 
 
 
 
Eerste meters met… de Ford Fiesta Active
 
 
 
 
 
 
 
Volg Autokopen.nl op:
Autokopen.nl Facebook Autokopen.nl Twitter Autokopen.nl Instragram Autokopen.nl YouTube