Autokopen.nl
Nieuwsbrief van zaterdag
10 november 2018
 
 
 
   
 
 
 
Weekoverzicht: nieuwe Mitsubishi L200, showroomintro Honda CR-V
Autonieuws overzicht week 45
 
 
Nieuws
Momenteel arriveert de nieuwe generatie Honda CR-V in de showrooms. Voor alle geïnteresseerden hebben we een uitgebreid artikel met alles wat je over dit model zou moeten weten. Verder in dit weekoverzicht de nieuwe Mitsubishi L200 pick-up, plus aandacht voor de winterchecks die dit weekend van start gaan.
 
 
 
 
 
 
 
Voor jou uitgelicht
 
 
 
Mitsubishi Outlander PHEV
Instyle X-Line
De Mitsubishi Outlander PHEV is dé auto voor ondernemers, ook nu nog. Met dit exemplaar, een BTW-auto, geniet je nog even van 7% bijtelling en een laag brandstofverbruik als je vaak oplaadt. De Instyle-uitvoering maakt de auto bijzonder compleet en met 74.888 km is hij zo goed als nieuw. Prijs incl. BTW: 20.509 euro.
Nu voor € 16.950,-
Locatie icon
Audi A5 Sportback
1.8 TFSI Pro Line S
De Audi A5 Sportback verenigt een fraai uiterlijk met praktisch gebruiksgemak. Dit 170 pk sterke exemplaar heeft 188.682 km ervaring en is van alle gemakken voorzien. MMI-navigatie en xenonverlichting behoren tot de uitrusting en het S Line-pakket voorziet in sportieve stoelen en een extra sportief uiterlijk.
Nu voor € 18.400,-
Locatie icon
 
 
 
 
Van de redactie
 
 
Dit is de nieuwe Mitsubishi L200!
1-tons pickup wordt wereldwijd verkocht
9 november 2018 - Een van de belangrijkste modellen voor Mitsubishi is zonder meer de L200 pick-up. De nieuwste generatie is zojuist onthuld en zal in niet minder dan 150 landen verkocht worden. Het nieuwe model belooft nóg duurzamer en betrouwbaarder te zijn dan zijn voorgangers, die inmiddels tot 40 jaar oud zijn. Lees meer
 
 
 
 
 
Voordeel in de showroom
 
 
 
Citroën Reverse Black Friday
Jíj onderhandelt de inruilprijs en gaat privéleasen
Citroën draait de rollen om tijdens Black Friday. Verdien 1.000 euro cashback bovenop de beste inruilprijs van jouw auto. Ga daarna privéleasen. Lees meer
 
 
   
 
 
 
Lees ook op Autokopen.nl
 
 
 
 
Toyota Corolla komt ook als sedan
Nieuwe Mercedes-Benz GLE nu te bestellen
BMW M8 Coupé bijna productieklaar
 
 
 
 
 
 
 
Volg Autokopen.nl op:
Autokopen.nl Facebook Autokopen.nl Twitter Autokopen.nl Instragram Autokopen.nl YouTube