Autokopen.nl
Nieuwsbrief van dinsdag
13 november 2018
 
 
 
   
 
 
 
Review Opel Combo Tour 1.2 Turbo Edition
Opel Combo Tour: omhoog op de ladder
 
 
Autotest
De nieuwe Opel Combo maakt als bestelwagen een vliegende start. Samen met zijn PSA-broeders Peugeot Partner en Citroën Berlingo heeft hij de titel International Van of the Year 2019 binnengehaald. Waar gebruikers van een Combo doorgaans ladders beklimmen gaat de Combo Tour zelf een trede omhoog. Hij is minder bedrijfswagen, meer personenwagen en dus geldt de titel busje van het jaar niet voor deze uitvoering. Tijd om te ontdekken wat er wel te prijzen valt.
 
 
 
 
 
 
 
Voor jou uitgelicht
 
 
 
Alfa Romeo Giulietta
2.0 JTDm Progression
Deze Alfa Giulietta uit 2013 is helemaal 'zoals het hoort'. De juiste opties, kenmerkende lichtmetalen wielen en een fraai, beige lederen interieur maken het tot een blikvanger van jewelste. Met nog maar 102.377 km op de teller staat deze 170 pk sterke auto garant voor nog vele kilometers sportief rijplezier.
Nu voor € 15.999,-
Locatie icon
Opel Combo
1.3 CDTI L2H1
Deze Opel Combo is ideaal voor de (startende) ondernemer die een representatieve auto zoekt. De verlengde uitvoering biedt meer laadruimte terwijl je achter het stuur geniet van aangename opties. Keurmerk 100% Onderhouden garandeert dat deze Combo met 141.584 km altijd volgens voorschrift onderhouden is.
Nu voor € 5.888,-
Locatie icon
 
 
 
 
Van de redactie
 
 
Vernieuwde Renault Kadjar heeft prijs
Verkrijgbaar vanaf 28.590 euro
12 november 2018 - De vernieuwde Renault Kadjar is vanaf nu te bestellen. De van nieuwe motoren voorziene cross-over is vanaf nu te bestellen bij de dealer. Deze verlangt er minimaal 28.590 euro voor. Lees meer
 
 
 
 
 
Voordeel in de showroom
 
 
 
Mercedes-Benz: 0,99 procent rente
Nieuwe auto financieren tegen zeer lage rente
Met zo'n lage rente - slechts 0,99 procent - financier je jouw nieuwe Mercedes-Benz haast voor niets. Geldig op voorraadmodellen. Lees meer
 
 
   
 
 
 
Lees ook op Autokopen.nl
 
 
 
 
Nieuwe BMW 3 serie nu ook als M340i
C4 Cactus eerste nieuwe elektrische Citroën
Compacte elektrische Volkswagen wordt prijspakker
Nieuwe Ram 1500 is veiliger
 
 
 
 
 
 
 
Volg Autokopen.nl op:
Autokopen.nl Facebook Autokopen.nl Twitter Autokopen.nl Instragram Autokopen.nl YouTube