Autokopen.nl
Nieuwsbrief van donderdag
15 november 2018
 
 
 
   
 
 
 
Nieuwsgierige forummers maken foto’s buit
Gelekt: Jeep Gladiator is Wrangler Pick-up
 
 
Nieuws
Dat een pick-upversie van de Jeep Wrangler aanstaande is beschouwden we als publiek geheim. Met de eenvoudige vormgeving van het basismodel in gedachten is het ook niet moeilijk om je voor te stellen hoe iets dergelijks eruit kan zien. Toch is the real thing uiteindelijk wat je wilt en net als de onthulling echt bijna daar is… is ‘ie er al. Dit is, gelekt en wel, de Wrangler Pick-up. Vanaf nu officieel bekend als Jeep Gladiator.
 
 
 
 
 
 
 
Voor jou uitgelicht
 
 
 
Mercedes-Benz E-Klasse
Cabriolet 250 CDI
Zomer of niet, met deze Mercedes-Benz E-Klasse Cabriolet ben je altijd comfortabel onderweg. Dit faceliftmodel uit 2014 heeft een lage kilometerstand van 69.000 en is vanbinnen en vanbuiten AMG-uitgevoerd. Opties zijn onder meer adaptieve cruise control, grootbeeldnavigatie en adaptieve led-koplampen.
Nu voor € 33.950,-
Locatie icon
Mercedes-Benz SL
380 SL Cabriolet
22.822 km staan er op de kilometerteller van deze Mercedes-Benz SL 280 uit 1984. De staat is zowel ongerestaureerd als onberispelijk, dat is echt iets bijzonders. Niet alleen erg geschikt om weg te zetten als bewaarexemplaar, maar ook om deze nazomer nog volop van te genieten. Jas aan, muts op, naar de boulevard.
Nu voor € 79.500,-
Locatie icon
 
 
 
 
Van de redactie
 
 
Vernieuwde Lexus RC heeft een prijs
Vanafprijs net onder de 49 mille
14 november 2018 - Bij Lexus kun je de vernieuwde RC 300h nu bestellen. De vanafprijs blijft hetzelfde, net onder de 49.000 euro. Er zijn vijf uitrustingsniveaus. Lees meer
 
 
 
 
 
Voordeel in de showroom
 
 
 
Nissan winterbanden outlet
Op = op: complete wielsets vanaf 849 euro
Een complete winterwielset, dus lichtmetaal plus winterbanden, kun je nu al vanaf 849 euro bemachtigen bij de Nissan-dealers en -servicepunten. Maar op = op! Lees meer
 
 
   
 
 
 
Lees ook op Autokopen.nl
 
 
 
 
Nieuwe Aston Martin-SUV heet DBX
Nieuwe Range Rover Evoque: voor de draad ermee!
Dit kost de Mercedes-AMG A 35
 
 
 
 
 
 
 
Volg Autokopen.nl op:
Autokopen.nl Facebook Autokopen.nl Twitter Autokopen.nl Instragram Autokopen.nl YouTube