Autokopen.nl
Nieuwsbrief van dinsdag
20 november 2018
 
 
 
   
 
 
 
Mogelijk met elektrische aandrijving
‘Volgende generatie Jaguar F-Type komt in 2021’
 
 
Nieuws
Jaguar is gestart met de ontwikkeling van de volgende generatie F-Type. De sportauto komt op een heel nieuw platform te staan krijgt mogelijk een volledig elektrische aandrijving.
 
 
 
 
 
 
 
Voor jou uitgelicht
 
 
 
Renault Clio
1.2 TCe Zen
Deze Renault Clio met 120 pk en automaat is zo goed als nieuw. Met nog maar 12.487 NAP-gecontroleerde kilometers deze auto uit 2017 nog heel wat zuinige kilometers afleggen. De cruise control, fabrieksnavigatie en uiteraard airconditioning garanderen nog vele comfortabele kilometers.
Nu voor € 16.490,-
Locatie icon
BMW 3 Serie
316i Executive
Zeer fraaie BMW 316i met 122.504 NAP-kilometers. De 136 pk sterke benzinemotor is gekoppeld aan BMW's befaamde achttrapsautomaat en de 3 Serie is zowel vanbinnen als vanbuiten elegant uitgevoerd. Onder meer fabrieksnavigatie, cruise control en automatische klimaatregeling veraangenamen het comfort aan boord.
Nu voor € 20.950,-
Locatie icon
 
 
 
 
Van de redactie
 
 
De BMW X7 is te bestellen
Hier zijn de vanafprijzen
19 november 2018 - De BMW X7 gaat in de verkoop. Op 30 maart 2019 staan de eerste drie varianten bij de dealers. Hier vertellen we om welke uitvoeringen het gaat en hoeveel deze kosten. Lees meer
 
 
 
 
 
Voordeel in de showroom
 
 
 
Alfa Romeo Corporate Editions
50 procent optievoordeel bij voorraadmodellen
Op de Alfa Romeo Corporate Editions ontvang je 50 procent voordeel op de opties. Hoe rijker je nieuwe Alfa is uitgerust, des te hoger dus deze 'prestatiebonus' - en des te voordeliger voor de bijtelling. Lees meer
 
 
   
 
 
 
Lees ook op Autokopen.nl
 
 
 
 
Nieuwe Kia Soul debuteert in Los Angeles
 
 
 
 
 
 
 
Volg Autokopen.nl op:
Autokopen.nl Facebook Autokopen.nl Twitter Autokopen.nl Instragram Autokopen.nl YouTube