Autokopen.nl
Nieuwsbrief van zaterdag
16 februari 2019
 
 
 
   
 
 
 
Bestellen kan vanaf nu
Prijzen DS 3 Crossback vanaf 30.190 euro
 
 
Nieuws
DS maakt de prijzen bekend van de DS 3 Crossback, de nieuwe compacte SUV van het merk. De orderboeken voor de benzineversies zijn geopend, de elektrische uitvoering is te reserveren.
 
 
 
 
 
 
 
Voor jou uitgelicht
 
 
 
Ford Fiesta
Active
Een Ford Fiesta, maar dan stoer! Deze Active-uitvoering uit voorraad kun je direct rijden en je krijgt maar liefst 2.270 euro korting. Uitrusting: navigatiesysteem, B&O-audiosysteem, keyless entry, voorruitverwarming en nog veel meer.
Nu voor € 21.507,-
Locatie icon
Renault Mégane
1.2 TCe Automaat GT-Line
Deze Renault Mégane is zeer fraai uitgevoerd, met prachtige GT-Line opties en 17 inch lichtmetalen wielen. Deze occasion komt uit 2018 en de tellerstand is 3.318. Uitrusting: navigatiesysteem, led-koplampen en digitale radio.
Nu voor € 23.690,-
Locatie icon
 
 
 
 
Van de redactie
 
 
Bentley Bentayga Speed: nieuwe koning
27 pk erbij
15 februari 2019 - Bentley presenteert de Bentayga Speed, het nieuwe topmodel van zijn SUV. Met de tot 635 pk opgewaardeerde 6.0 W12-motor zijn de prestaties indrukwekkend. Lees meer
 
 
Kia Ceed Sportswagon: wat ruimte krijgt groeit
Review Kia Ceed Sportswagon 1.4 T-GDi DCT7
16 februari 2019 - Het hoofdkantoor van Kia mag weliswaar in Zuid-Korea staan, het merk krijgt alle ruimte om zich in Europa te ontwikkelen. De derde generatie Ceed is ook nog meer Europees dan voorheen en heeft alles in zich om het zijn concurrenten zeer moeilijk te maken. De Ceed Sportswagon, afgekort SW, is daarvoor minstens zo belangrijk als de hatchback. Tijd om ‘m te testen. Lees meer
 
 
 
 
 
Lees ook op Autokopen.nl
 
 
 
 
Volkswagen T-Roc R komt eraan
 
 
 
 
 
 
 
Volg Autokopen.nl op:
Autokopen.nl Facebook Autokopen.nl Twitter Autokopen.nl Instragram Autokopen.nl YouTube