Autokopen.nl
Nieuwsbrief van dinsdag
22 januari 2019
 
 
 
   
 
 
 
306 pk sterke Audi TT vanaf € 75.620,-
Vernieuwde Audi TTS heeft een prijs
 
 
Nieuws
De onlangs vernieuwde Audi TT is verkrijgbaar vanaf 51.300 euro. Je krijgt dat de ’40 TFSI’-motorisering met 197 pk. Een aangenaam vermogen, maar liefhebbers van échte sportwagens hebben liever een beetje meer. Voor hen is er nu de vernieuwde Audi TTS, die 306 pk via alle vier wielen naar het asfalt brengt. Ook is er een nieuwe, extra speciale uitvoering: de Audi TTS Competition.
 
 
 
 
 
 
 
Voor jou uitgelicht
 
 
 
Toyota C-HR
1.8 Hybrid Executive
Hensgens Mobiliteitsgroep levert u graag een gloednieuwe Toyota C-HR Hybrid. Deze populaire, hybride cross-over is van alle gemakken voorzien. Uiteraard heeft hij een automatische transmissie, maar ook navigatie en fraaie lederen bekleding zitten erop. De catalogusprijs bedraagt 36.794 euro, maar Hensgens levert hem met 4.336 euro voordeel.
Nu voor € 31.463,-
Locatie icon
Volvo XC70
2.4 T Comfort Line
Voor wie op zoek is naar een degelijk, veilig werkpaard is deze Volvo XC70 met 257.863 km zeer geschikt. De 2.4 Turbo-motor levert 200 pk en dankzij de vierwielaandrijving heb je altijd tractie, bijvoorbeeld tijdens de wintersport of bij het trekken van een forse aanhanger tot 1.800 kg. Vanwege zijn leeftijd (2001) is de auto bijtellingsvriendelijk voor ondernemers.
Nu voor € 5.645,-
Locatie icon
 
 
 
 
Van de redactie
 
 
Vernieuwde Renault Twingo toont olijke gezicht
Renault trekt compacte stadsrakker strak
22 januari 2019 - Verrassing! Renault presenteert de vernieuwde Twingo. Voorzien van nieuwe bumpers en verlichting kijkt hij net wat serieuzer de wereld in. Vanbinnen is een kwaliteitsslag gemaakt en tegelijkertijd zijn er nieuwe opties om de Twingo te personaliseren. Lees meer
 
 
 
 
 
Voordeel in de showroom
 
 
 
Maak kennis: Volvo S60 Intro Edition
Sportieve R-Design aankleding en comfortfeatures
Met de nieuwe Volvo S60 wil het merk sportieve rijders aanspreken. Ben jij een van hen, maak dan kennis met de Intro Edition die voorzien is van comfortaccessoires - maar natuurlijk ook van sportieve R-Design aankleding. Lees meer
 
 
   
 
 
 
Lees ook op Autokopen.nl
 
 
 
 
Toyota Corolla, Rav4 en C-HR Business Editions
 
 
 
 
 
 
 
Volg Autokopen.nl op:
Autokopen.nl Facebook Autokopen.nl Twitter Autokopen.nl Instragram Autokopen.nl YouTube