Autokopen.nl
Nieuwsbrief van dinsdag
16 juli 2019
 
 
 
   
 
 
 
Dubbele koppeling ook voor Sport Business
Skoda Scala 1.0 nu ook met DSG-automaat
 
 
Nieuws
Nu kun je de Skoda Scala ook bestellen met DSG-transmissie in 1.0 TSI 116 pk-motorisering. De nieuwe uitvoering is tevens beschikbaar als Business Edition en Sport Business - en met diverse tijdelijke kortingen.
 
 
 
 
 
 
 
Voor jou uitgelicht
 
 
 
Mercedes-Benz CLS
Shooting Brake 350 d
Een Mercedes-Benz CLS, maar dan praktischer. Deze Shooting Brake heeft namelijk een ruime kofferbak én is aangekleed met diverse mooie opties, zoals een automaat, navigatiesysteem, led-koplampen en een schuifdak. De auto heeft 138.063 kilometer ervaring en komt uit 2015.
Nu voor € 31.950,-
Locatie icon
Volkswagen Passat CC
1.8 TSI DSG
De Passat CC is misschien wel de mooiste Volkswagen van de laatste 15 jaar. Dit exemplaar uit 2010 is voorzien van alles wat je nodig hebt, zoals een automaat, een navigatiesysteem, cruise control, parkeersensoren, lichtsensor en climate control. Kilometerstand: 149.035 (NAP-label).
Nu voor € 10.950,-
Locatie icon
 
 
 
 
Van de redactie
 
 
Aston Martin Valkyrie debuteert bij Formule 1 Silverstone
Hypercar ontwikkeld met Red Bull Racing
14 juli 2019 - Bezoekers van de Britse Grand Prix zien niet alleen Max Verstappen en Lewis Hamilton in actie op Silverstone: ook maken ze het publieke debuut mee van de hypercar Aston Martin Valkyrie. Lees meer
 
 
 
 
 
Voordeel in de showroom
 
 
 
Adventure Deals bij Toyota
Tot 4.393 euro voordeel
Toyota geeft tijdelijk veel voordeel op al zijn ‘avontuurlijke’ modellen. De korting kan met de Adventure Deals oplopen tot 4.393 euro. Lees meer
 
 
   
 
 
 
Volg Autokopen.nl op:
Autokopen.nl Facebook Autokopen.nl Twitter Autokopen.nl Instragram Autokopen.nl YouTube