Autokopen.nl
Nieuwsbrief van zaterdag
16 november 2019
 
 
 
   
 
 
 
Waarom deze Ferrari anders is dan andere
Ferrari geeft meer informatie over Roma
 
 
Nieuws
Ferrari verraste de wereld deze week met de onthulling van de Roma, een nieuw coupémodel aan de onderkant van het assortiment. De Roma is in veel opzichten anders dan de andere modellen van het beroemde merk.
 
 
 
 
 
 
 
Voor jou uitgelicht
 
 
 
Peugeot 3008
1.6 THP Blue Lease Executive
Comfort, ruimte, een hoge instap en luxe. Deze Peugeot 3008 uit 2014 biedt eigenlijk alles wat je nodig hebt. Met de 156 pk sterke turbomotor kom je niet snel vermogen tekort. Uitrusting: panoramadak, navigatiesysteem, climate control en half-leren bekleding. Kilometerstand (NAP): 96.766.
Nu voor € 14.940,-
Locatie icon
Daihatsu Cuore
1.0-12V DVVT XTi
Deze Daihatsu Cuore is goedkoop en betrouwbaar en heeft een NAP-gecontroleerde kilometerstand van 161.182. De benzinemotor heeft een vermogen 56 pk. De stadsauto is uitgerust met airconditioning, airbags en hoofdsteunen achter. Met deze auto heb je nog jarenlang rijplezier tegen lage vaste lasten!
Nu voor € 1.250,-
Locatie icon
 
 
 
 
Van de redactie
 
 
Elektrische SUV van Ford heet Mustang Mach-E
Direct na onthulling op 18 november te reserveren
14 november 2019 - Ford heeft de naam bekend gemaakt van de elektrische SUV die het merk op 18 november onthult: Mustang Mach-E. Niet alleen de naam verwijst naar de beroemde sportwagen van Ford. Lees meer
 
 
 
 
 
Voordeel in de showroom
 
 
 
Gratis Polestar-tuning bij nieuwe Volvo
Extra motorvermogen en geoptimaliseerde aandrijflijn
Volvo geeft bij aankoop van een model uit de 60 of 90 serie tijdelijk een Polestar Optimised-behandeling cadeau. De motor wordt dan door de huistuner van Volvo geoptimaliseerd. Lees meer
 
 
   
 
 
 
Volg Autokopen.nl op:
Autokopen.nl Facebook Autokopen.nl Twitter Autokopen.nl Instragram Autokopen.nl YouTube