Autokopen.nl
Nieuwsbrief van zaterdag
12 oktober 2019
 
 
 
   
 
 
 
Tweede generatie met groter rijbereik
Toyota geeft preview nieuwe waterstofauto Mirai
 
 
Nieuws
Toyota geeft alvast een preview van de nieuwe Mirai. De tweede generatie van de waterstofauto komt in de eerste helft van 2021 naar Nederland.
 
 
 
 
 
 
 
Voor jou uitgelicht
 
 
 
Toyota Urban Cruiser
1.3 VVT-i Aspiration
Op zoek naar een leuke, compacte, betrouwbare en complete SUV? Zoek dan niet verder! Deze Toyota Urban Cruiser heeft het allemaal. De occasion komt uit 2010 en heeft 128.496 kilometer gereden (NAP-gecontroleerd). Uitrusting: airconditioning, trekhaak, cruise control en lichtmetalen wielen.
Nu voor € 8.400,-
Locatie icon
Landwind CV9
1.6 Comfort
Dit was in 2013 een van de eerste Chinese auto's die naar Nederland kwam. De Landwind CV9 is betaalbaar, compleet en heeft ruimte voor zes personen. Met een kilometerstand van 25.444 is de auto net ingereden! Uitrusting: parkeersensoren, airconditioning en audiosysteem.
Nu voor € 4.900,-
Locatie icon
 
 
 
 
Van de redactie
 
 
Nieuwe generatie Bentley Flying Spur ook als Blackline
Hoogglans zwart in plaats van chroom
10 oktober 2019 - Een Bentley hoort veel chroom te hebben, ook de nieuwe Flying Spur is er rijkelijk van voorzien. Toch bestellen steeds meer klanten liever een meer ingetogen uitvoering met zwarte accenten. Daarom komt het nieuwe topmodel ook als Blackline. Lees meer
 
 
 
 
 
Voordeel in de showroom
 
 
 
Gratis laadpunt bij elektrische Hyundai
Totale ontzorging mogelijk met Premium-pakket
Tot eind 2019 ontvang je van Hyundai gratis een laadpunt thuis bij je elektrische auto Ioniq Electric of Kona Electric. Je kunt daarbij kiezen uit twee installatiepakketten. Lees meer
 
 
   
 
 
 
Volg Autokopen.nl op:
Autokopen.nl Facebook Autokopen.nl Twitter Autokopen.nl Instragram Autokopen.nl YouTube