Autokopen.nl
Nieuwsbrief van dinsdag
17 september 2019
 
 
 
   
 
 
 
Met 240 pk sterke turbomotor
Cadillac CT4 nu ook zonder sportieve V-uitmonstering te zien
 
 
Nieuws
Cadillac presenteert opnieuw de CT4, nu zonder sportieve V-trim. De nieuwe instap-sedan van Cadillac wordt leverbaar met drie motoren. Dat wil zeggen: in de Verenigde Staten. Wat de plannen voor Europa zijn is nog niet bekend.
 
 
 
 
 
 
 
Voor jou uitgelicht
 
 
 
Kia Sportage
1.6 GDI X-Treme DynamicLine
Deze mooie Kia Sportage combineert een vlot design met een hoge instap. De occasion komt uit 2015 en is fraai uitgevoerd, met onder andere een navigatiesysteem, parkeersensoren, leren bekleding, verwarmde stoelen, een regensensor en lichtmetalen wielen. Kilometerstand: 59.158.
Nu voor € 20.750,-
Locatie icon
Audi A6
3.0 TDI quattro Pro Line Plus
Dit is een prachtige occasion van de Audi A6. Deze auto uit 2011 is uitgevoerd met automaat en krachtige dieselmotor. De uitrusting omvat xenon-verlichting, een navigatiesysteem, leren bekleding, stoelverwarming en een schuifdak. De A6 heeft 131.828 kilometer gereden.
Nu voor € 19.450,-
Locatie icon
 
 
 
 
Van de redactie
 
 
Prijzen Hyundai Kona Hybrid
Vanaf 27.995 euro een SUV zonder stekker
15 september 2019 - De prijzen van de nieuwe, hybride Hyundai Kona zijn bekend. Rijden in deze stekkerloze auto kan vanaf 27.995 euro. Er zijn drie uitrustingsniveaus. Lees meer
 
 
 
 
 
Voordeel in de showroom
 
 
 
Renault Salon de Promotion
Tot wel 4.000 euro voordeel op een nieuwe auto
Tijdens de Renault Salon de Promotion ligt het voordeel hoog: tot wel 4.000 euro korting op een nieuwe Renault. De actie geldt voor de meeste populaire Renault-modellen. Lees meer
 
 
   
 
 
 
Volg Autokopen.nl op:
Autokopen.nl Facebook Autokopen.nl Twitter Autokopen.nl Instragram Autokopen.nl YouTube